Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα τους δώσουν και δίκρανα να σκοτωθούν μεταξύ τους;

Θα τους δώσουν και δίκρανα να σκοτωθούν μεταξύ τους;

Κατά τον αγιασμό στο Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κάλεσε τους γονείς του Ειδικού Σχολείου να πάνε κι αυτοί στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ζητήσουν να συστεγαστούν το 19ο με το 24ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου, προκειμένου να μετακομίσει το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού στο κτήριο του 19ου. Ο δήμαρχος είπε πως πηγαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο μόνο οι γονείς των 19ου και 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου και ζητούν να μην συστεγαστούν.

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με τις εμπνεύσεις του δημάρχου.

Οι γονείς του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου πηγαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και ζητούν να μην «ξεσπιτωθούν» από το κτήριό τους και στοιβαχτούν σε άλλο κτήριο τα παιδιά τους.

Οι γονείς του 24ου Δημοτικού Σχολείου πηγαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και ζητούν να μην στοιβαχτούν τα παιδιά τους και να μην μετατραπεί ένα σύγχρονο κτήριο σε κονσέρβα στην οποία θα στοιβαχτούν σαρδέλες.

Ο δήμαρχος καλεί τους γονείς του Ειδικού Σχολείου να πάνε στο Δημοτικό Συμβούλιο απαιτώντας όχι κατάλληλο χώρο για να κάνουν μάθημα τα παιδιά τους, αλλά απαιτώντας να «ξεσπιτωθούν» και να στοιβαχτούν σαν σαρδέλες άλλα παιδιά.

Αυτά που ζητάνε οι γονείς του 19ου και του 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου δεν έρχονται σε σύγκρουση με τους μαθητές και τους γονείς κανενός σχολείου.

Αυτά που προσπαθεί ο δήμαρχος να βάλει τους γονείς του Ειδικού Σχολείου να ζητήσουν, έρχονται σε σύγκρουση με τους μαθητές και τους γονείς δύο σχολείων και το ξέρει καλά αυτό η διοίκηση Μανδαλιανού.

Ο δήμαρχος, καλλιεργώντας όλη αυτή την τεχνητή αντιδικία μεταξύ των γονιών των τριών σχολείων, προσπαθεί να διώξει από πάνω του τις ευθύνες που έχει γιατί επί τρία χρόνια δεν έκανε τίποτα για τη στέγαση του Ειδικού Σχολείου.

Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν η διοίκηση του δήμου, εφόσον μαζευτούν οι γονείς και των τριών σχολείων στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα τους δώσει δίκρανα για να σκοτωθούν μεταξύ τους, εκείνα τα δίκρανα με τα οποία αντιδήμαρχος κατηγορούσε δημοτικό σύμβουλο πως θέλει να καταλάβει το ΘΕΠΑΝ.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ