Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣε εκδήλωση στη ΔΕΘ για την εκπαίδευση των Επαγγελματιών μίλησε ο Λευτέρης...

Σε εκδήλωση στη ΔΕΘ για την εκπαίδευση των Επαγγελματιών μίλησε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης μίλησε σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για την εκπαίδευση των Επαγγελματιών.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης τόνισε πως καλέστηκε να μιλήσει στην εκδήλωση με την ιδιότητα του φοιτητή, την οποία απέκτησε πέρυσι γράφοντας Πανελλαδικές Εξετάσεις στην ηλικία των 52 χρόνων και μπαίνοντας πρώτος στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του Πολυτεχνείου.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης αναφέρθηκε στις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς και στο μεγάλο ανταγωνισμό λέγοντας πως χρειάζονται γνώσεις προτού κάποιος εισέλθει στο στίβο του επιχειρείν και πως μέσα από αυτές τις γνώσεις βγάζει την αγάπη του για το επάγγελμά του ο κάθε επαγγελματίας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος υπογράμμισε πως εισήχθη στο Πανεπιστήμιο για να αποκτήσει τις γνώσεις που θα χρειαστεί αύριο για την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ συνέχισε λέγοντας πως η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε και εισήχθη πρώτος στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης προσπαθώντας να γίνει καλύτερος σ’ αυτό που αγαπάει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ