Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑφαιρέθηκε η σφαίρα από το Θανάση Γαρούφα…

Αφαιρέθηκε η σφαίρα από το Θανάση Γαρούφα…

Βλέπουμε πως το άθλιο σχόλιο στο facebook για τη σφαίρα που χρειάζεται στον Θανάση Γαρούφα, πρόεδρο του Η΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών, έχει αφαιρεθεί.

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη τα σχόλια που τον χαρακτηρίζουν Καραγκιόζη και τον καλούν να βάλει το πτυχίο του εκεί που ξέρει.

Η συντάκτρια της συγκεκριμένης ανάρτησης προφανώς δεν θεωρεί πρόβλημα όλα όσα έχουν γραφεί, γι’ αυτό δεν κατεβάζει την ανάρτηση.

Προφανώς η συντάκτρια θεωρεί πολύ φυσιολογική την ανάρτησή της και εξίσου φυσιολογικά τα σχόλιά της του στυλ «οι μαθητές της Ειδικής Αγωγής στον Καιάδα» κάτω από την ανάρτηση.

Ο Θανάσης Γαρούφας ούτε μίλησε, ούτε υπονόησε Καιάδες για κανέναν. Με τέτοιου είδους σχόλια όμως στοχοποιήθηκε και φτάσαμε στο άλλο σχόλιο που έγραφε για σφαίρα.

Γιατί όταν θεωρείς φυσιολογικό να γράψεις πως ο Γαρούφας θέλει να πετάξει τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής στον Καιάδα, κάποιος άλλος θεωρεί απολύτως φυσιολογικό να συμπληρώσει πως του Γαρούφα του χρειάζεται σφαίρα.

Προφανώς η συντάκτρια της συγκεκριμένης ανάρτησης είτε δεν έχει καταλάβει τι έκανε είτε παριστάνει πως δεν κατάλαβε τι έκανε και αφήνει να φαίνονται ακόμη όλα αυτά τα άθλια σχόλια.

Σ.

«Μια σφαίρα χρειάζεται στον Γαρούφα»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ