Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ Τα τραπέζια των εκδηλώσεων αποκαλύπτουν συνεργασίες στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Τα τραπέζια των εκδηλώσεων αποκαλύπτουν συνεργασίες στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

0
Τα τραπέζια των εκδηλώσεων αποκαλύπτουν συνεργασίες στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ποιοι αυτοδιοικητικοί κάθονται με ποιους αυτοδιοικητικούς στις φετινές εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου μπορεί να μην σημαίνει τίποτα. Μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός, μπορεί όμως να είναι και αποκάλυψη διεργασιών για συνεργασίες.

Βλέπεις λοιπόν σ’ ένα τραπέζι να κάθονται ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Αμανατιάδης και ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης. Δύσκολα να πάει το μυαλό σου ότι ετοιμάζονται να συνεργαστούν.

Εμφανίζεται στο χώρο τον εκδηλώσεων ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ Νέστορας Λαφαζανίδης. Χαιρετάει όσους βρίσκονται στο τραπέζι του Κώστα Αμανατιάδη, αλλά κάθεται στο τραπέζι του υποψηφίου δημάρχου Βασίλη Ανδρεάδη.

Περνάει από το μυαλό σου πως αυτό θα μπορούσε να είναι μια υποψία συνεργασίας αλλά από την άλλη σκέφτεσαι πως ίσως η κοινωνική συναναστροφή να είναι καλύτερη με τον Βασίλη Ανδρεάδη από αυτήν με τον Αμανατιάδη και τον Ναθαναηλίδη!

Μετά το ξανασκέφτεσαι. Μπορεί να μην ισχύει καμία από αυτές τις εκδοχές. Μπορεί απλά ο Αμανατιάδης και ο Ναθαναηλίδης να είχαν να κάνουν μπάνιο από το Πάσχα!!

Β.Τριαντ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ