Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο θέατρο του παραλόγου με το ΚΕΠ

Το θέατρο του παραλόγου με το ΚΕΠ

Έχουν περάσει (11) μήνες από τη μέρα που το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, το οποίο στεγάζονταν επί της οδού Ολυμπιάδος, υπέστη έξωση και από τότε έχει κυλίσει πολύ νερό στο μύλο της αδιαφορίας από την πλευρά της Διοίκησης του Δήμου για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους πολίτες – δημότες.

Η αναλγησία – ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και οι πολιτικές ευθύνες της συγκεκριμένης διοίκησης του Δήμου είναι τεράστιες και όχι μόνο για το εν λόγω ΚΕΠ αλλά συνολικά.

Για να μπορείς να διοικήσεις ένα Δήμο (και ιδιαίτερα το δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο της Βόρειας Ελλάδας  και δέκατο τέταρτο πανελλαδικά) δεν αρκεί να έχεις μόνο την καλή διάθεση. Πρέπει να έχεις γνώσεις στη  δημόσια διοίκηση, να θέλεις να εξυπηρετήσεις τα  συμφέροντα των πολιτών, μα πάνω απ΄ όλα να έχεις την διάθεση να παράξεις έργο.

Έξωση σε δημόσια υπηρεσία είναι παγκόσμια πρωτοτυπία!!! Μάλλον δεν έχει καταγραφεί καμία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα ψέματα που έχουν ειπωθεί από τη διοίκηση του δήμου είναι συνεχόμενα και αυτό γιατί προφανώς θεωρούν ότι οι πολίτες έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Πιστεύουν ότι έως τις εκλογές ο κόσμος θα τα έχει ξεχάσει και όταν και εφόσον, όπου, όταν και καθόσον, επιτέλους καταφέρουν να το κατασκευάσουν, θα το παρουσιάσουν ως έργο ισάξιο του Παρθενώνα.

Γιατί όμως ένα χρόνο τώρα δεν μπόρεσαν  να κατασκευάσουν το χώρο που θα στεγάσει την εν λόγω υπηρεσία;

Μετά από πολλά ψέματα που έχουν ειπωθεί  για την κατασκευή του χώρου που θα στεγάσει το ΚΕΠ, τώρα έχουμε καινούργιο σενάριο, καινούργια πλοκή και καινούργιους ηθοποιούς (άκουσον – άκουσον)…  “Ευτυχώς που δεν το κατασκευάσαμε διότι οι οδηγίες από το Υπουργείο για τα καινούργια ΚΕΠ είναι σε διαφορετικό μοντέλο εξυπηρέτησης, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υπουργού” …. το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με αμείωτο  ρυθμό.

Ας “γνωρίζει” (που το γνωρίζει) η διοίκηση του δήμου ότι οι οδηγίες και τα χρήματα που θα δοθούν, αν ποτέ δοθούν, είναι για έπιπλα και εξοπλισμό και όχι για κατασκευή του χώρου.

Ας σταματήσει λοιπόν η διοίκηση του κ. Μανδαλιανού να εμπαίζει τους πολίτες και τους σκεπτόμενους ανθρώπους και ας αναλάβει τις ευθύνες της για την ταλαιπωρία των δημοτών. Η ανάθεση του έργου που θα στεγασθεί το ΚΕΠ έχει γίνει σε ανάδοχο από τον Ιούλιο. Γιατί δυο μήνες τώρα δεν έχει ξεκινήσει η κατασκευή; Γιατί δεν είναι έτοιμη η άδεια μικρής κλίμακας ένα χρόνο τώρα;

Σ΄ αυτό το θέατρο του παραλόγου το μυαλό δεν μπορεί να μην πάει  σε πολιτικά παιχνίδια που ίσως παίζονται στις πλάτες των πολιτών.

Πώς μπορούν να εξηγηθούν οι πάνω από (24) ημερομηνίες έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του νέου χώρου επί της οδού Κολοκοτρώνη, τις οποίες έχει δώσει η διοίκηση Μανδαλιανού μέχρι και σήμερα που γράφονται αυτές οι  γραμμές;

Ας γνωρίζουν ότι ο κόσμος δεν “μασάει” κουτόχορτο, ούτε έχει μνήμη  χρυσόψαρου όπως νομίζουν οι διάφοροι “Γκρούεζες” και “Μαυρογιαλούροι”!!

Γι’ αυτό πρέπει να στείλουμε τη συγκεκριμένη διοίκηση του Δήμου στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να καταγραφεί στις μαύρες σελίδες αυτού του ταλαίπωρου τόπου ως η χειρότερη διοίκηση που πέρασε ποτέ από το Δήμο!!!!!!

Φυτ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ