Στο ίδιο έργο της δημοπράτησης του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου θεατές

Νέα ημερομηνία δημοπράτησης του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου έδωσε πάλι ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου

0
90
TEST

Όπως ήταν δεδομένο, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Αυγούστου 2022, άλλαξε για ακόμα μια φορά την ημερομηνία δημοπράτησης του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Ο κύριος Σταυρίδης αφού πρώτα είπε πως τελείωσε όλη η διαδικασία και ότι υπήρχε πρόβλημα με τη χρηματοδότηση που έπρεπε να δώσει το υπουργείο, κατέληξε λέγοντας πως τον ενημέρωσαν από το γραφείο του υφυπουργού ανάπτυξης και επενδύσεων ότι το θέμα της χρηματοδότησης τελείωσε και το ποσό είναι 3.670.000 ευρώ. Επίσης από το γραφείο του υφυπουργού ενημέρωσαν τον κύριο Σταυρίδη πως σε ένα δύο μήνες θα γίνει η δημοπράτηση.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Ιουλίου 2022 ο κύριος Σταυρίδης ενημέρωνε το Δημοτικό Συμβούλιο πως η δημοπράτηση θα γινόταν μέχρι το τέλος του Αυγούστου του 2022. Νέα ημερομηνία λοιπόν για τη δημοπράτηση.

Το έργο στην αρχή, κατά τη διοίκηση Μανδαλιανού, θα δημοπρατούνταν τον Ιούλιο του 2021, κατόπιν θα δημοπρατούνταν το Μάρτιο του 2022, έπειτα θα δημοπρατούνταν τον Ιούνιο του 2022, μετέπειτα θα δημοπρατούνταν μέχρι το τέλος του Αυγούστου του 2022 και τώρα θα δημοπρατηθεί μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου ή του Οκτωβρίου του 2022.

Το έργο του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου δεν ξέρουμε πότε θα δημοπρατηθεί τελικά. Αυτό που ξέρουμε είναι πως είμαστε για μία ακόμα φορά στο ίδιο έργο θεατές, στο ίδιο έργο της διοίκησης Μανδαλιανού που δίνει ημερομηνίες και μετά δίνει άλλες ημερομηνίες και μετά ξαναδίνει άλλες ημερομηνίες και δεν κάνει τίποτε άλλο από το να δίνει ημερομηνίες οι οποίες ποτέ δεν τηρούνται.

Η Νέα Πνοή πρέπει να αλλάξει το σλόγκαν της και από «Με Ήθος και Όραμα» να το κάνει «Με Συνέπεια και Φιλότιμο».

Κιμ. Ο.

Συνεχίζεται η κοροϊδία για τη δημοπράτηση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ