Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔόξα τω Θεώ που δεν διαμόρφωσε το ΚΕΠ η διοίκηση Μανδαλιανού!

Δόξα τω Θεώ που δεν διαμόρφωσε το ΚΕΠ η διοίκηση Μανδαλιανού!

Δόξα τω Θεώ που η διοίκηση Μανδαλιανού δεν πρόλαβε να διαμορφώσει το χώρο στον οποίο θα στεγαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Πολεοδομία Ευόσμου. Άγιο είχαμε και αποφασιστική διοίκηση, η οποία δεν υποχώρησε στις πιέσεις της άθλιας αντιπολίτευσης να διαμορφωθεί γρήγορα το ΚΕΠ για να εξυπηρετούνται χωρίς να ταλαιπωρούνται οι δημότες. Εάν η διοίκηση είχε υποκύψει στις πιέσεις της αντιπολίτευσης τότε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα έχανε ένα σωρό λεφτά! Πώς προκύπτει αυτό;

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης, αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ, δήλωσε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα grtimes.gr ότι το έργο πάγωσε μετά την επίσκεψη στον δήμο του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, στις 12 Ιουλίου, γιατί το ζήτησε ο υπουργός καθώς επρόκειτο να εκδοθεί μια οδηγία για όλα τα ΚΕΠ της χώρας, που θα πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένα πρότυπα και στυλ διαμόρφωσης και που θα πρέπει να ακολουθήσει και ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στα ΚΕΠ του.

«Οπότε μας είπε μην ξοδέψετε χωρίς λόγο χρήματα, γιατί θα έρθουν τα νέα ΚΕΠ που θα είναι στημένα με συγκεκριμένο τρόπο και νέες λειτουργίες», τόνισε ο κύριος Λαφαζανίδης και συνέχισε λέγοντας ότι «μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο δήμος δεν ήταν δυνατόν να δαπανήσει τόσα χρήματα και μετά να αναγκαστεί να διαθέσει και άλλα, γιατί αυτό θα ήταν σαν να πετάει χρήματα, κάτι που ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο, δεν μπορεί να γίνεται».

Δοξασμένη λοιπόν να είναι η διοίκηση Μανδαλιανού, αφού εξαιτίας της κωλυσιεργίας της ο δήμος γλίτωσε ένα σωρό χρήματα. Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν δούλευε τον κόσμο όταν έδινε και ξαναέδινε ημερομηνίες ολοκλήρωσης του ΚΕΠ χωρίς να τις τηρεί. Το έκανε για να μην χαθούν λεφτά.

Μόνο ένα μικρό πρόβλημα υπάρχει σ’ αυτήν την ωραία ιστορία που διηγήθηκε ο κύριος Νέστορας Λαφαζανίδης στην ενημερωτική ιστοσελίδα grtimes.gr στις 10 Αυγούστου 2022. Ο κύριος Πιερρακάκης ήρθε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου στις 12 Ιουλίου 2022. Στις 27 Ιουλίου 2022 συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου. Για το ΚΕΠ ρώτησε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης. Ο Νέστορας Λαφαζανίδης ήταν παρών στη συνεδρίαση. Γιατί δεν πήρε το λόγο να απαντήσει στον κύριο Αλεξανδρίδη όλες αυτές τις ιστορίες; Έλαβε το λόγο ο κύριος Λαφαζανίδης και δεν το θυμόμαστε; Απάντησε κάποιο στέλεχος της διοίκησης για το ΚΕΠ και δεν το θυμόμαστε;

Να μην ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις με όλα αυτά. Φαρσοκωμωδία έχει καταντήσει το θέμα του ΚΕΠ η διοίκηση Μανδαλιανού, του ΚΕΠ που υπέστη έξωση με ευθύνη της στις 12 Οκτωβρίου 2021. Δυστυχώς δεν είναι το μόνο θέμα που αυτή η διοίκηση το έχει καταντήσει φαρσοκωμωδία.

Κώστας Καρακώστας

Η αλήθεια για το λόγο που δεν διαμορφώνεται ο χώρος του ΚΕΠ στον Εύοσμο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ