Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιος έχει τα κλειδιά του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου;

Ποιος έχει τα κλειδιά του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου;

Ο κύριος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου εδώ και αρκετό καιρό έχει αναστατώσει την παιδαγωγική κοινότητα του δήμου με την αντιεκπαιδευτική του πρόθεση να καταργήσει ένα κτήριο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου, σε μια περιοχή δηλαδή, που το έχει απόλυτη ανάγκη.

Ο κύριος δήμαρχος, δυστυχώς συνεπικουρούμενος από την παράταξή του στην οποία υπάρχουν και πολλοί παιδαγωγοί, θέλει να συστεγάσει το 24ο και το 19ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου στο νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου και να μεταφέρει το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού στο κτήριο του 19ου.

Ο δήμαρχος και η διοίκησή του αντί να προσπαθούν να καταργήσουν ένα κτήριο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για να μείνουν στην ιστορία ως η μόνη διοίκηση που έκανε τέτοιο πράγμα στον ενιαίο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, έπρεπε να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να είναι έτοιμο και να λειτουργήσει στην αρχή της φετινής σχολικής χρονιάς το νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου.

Αλήθεια, το νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου έχει παραδοθεί στο δήμο από τις Κτηριακές Υποδομές; Από τον εργολάβο που κάνει εργασίες;

Αλήθεια, εάν δεν έχει παραδοθεί, πότε εκτιμάει η διοίκηση Μανδαλιανού ότι θα παραδοθεί;

Αλήθεια, έχει η διοίκηση Μανδαλιανού τα κλειδιά του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου;

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Αυγούστου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ζυγάς συμπέρανε από αυτά που έλεγε η διοίκηση πως το σχολείο δεν πρόκειται να λειτουργήσει φέτος. Δυστυχώς, το ίδιο αρχίζουμε να πιστεύουμε και οι υπόλοιποι και ας διέψευσε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο ο δήμαρχος. Οι κατηγορηματικές διαψεύσεις αυτής της διοίκησης μαζί με τις κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις, που όμως αποδείχτηκαν παχιά λόγια, γεμίζουν πολλά κοντέινερ.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ