Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣίγουρα ο δήμαρχος δεν θέλει να έχει σχέση και με την Οικονομική...

Σίγουρα ο δήμαρχος δεν θέλει να έχει σχέση και με την Οικονομική Επιτροπή της διοίκησης Λαφαζανίδη

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 31ης Αυγούστου 2022, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δήλωσε με κάθε τρόπο πως η διοίκησή του δεν έχει καμία σχέση και ο ίδιος δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη διοίκηση Λαφαζανίδη παρά το γεγονός ότι η παράταξη Λαφαζανίδη είναι βασική συνιστώσα της παράταξής του.

Σίγουρα ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, δεν θέλει να έχει καμία σχέση και με την Οικονομική Επιτροπή Κορδελιού Ευόσμου της διοίκησης Λαφαζανίδη που ψήφιζε να ανακαλέσει την ένσταση του δήμου σ’ εκείνην την απόφαση του Κτηματολογίου να κατακυρώσει το ΘΕΠΑΝ στην Εκκλησία κι όχι στο δήμο.

Δυστυχώς όμως για το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου τα θέλω του δεν είναι στάση πολιτικού. Θα απαντήσει σίγουρα πως δεν είναι και δεν θέλει να είναι πολιτικός. Να παραιτηθεί τότε και να πάει στο σπίτι του. Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι συνέχεια της διοίκησης Λαφαζανίδη κι αυτό όχι μόνο γιατί η παράταξη Λαφαζανίδη είναι βασική συνιστώσα της παράταξής του.

Στελέχη της παράταξης Μανδαλιανού ήταν μέλη εκείνης της Οικονομικής Επιτροπής της διοίκησης Λαφαζανίδη που ανακάλεσαν την ένσταση του δήμου για το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού. Μάλιστα κάποιοι από εκείνους γνώριζαν σίγουρα πως το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο, με βάση τα έγγραφα του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Πολύ βολική η άποψη του κυρίου Μανδαλιανού πως δεν είναι συνέχεια του κυρίου Λαφαζανίδη, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μια χαρά συνέχεια είναι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η προσπάθεια να διαχωρίσει τη διοίκησή του από τη διοίκηση Λαφαζανίδη είναι κατά κάποιον τρόπο πολιτική στάση αλλά του χειρίστου είδους. Είναι πολιτική που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της και ταυτόχρονα πετάει χαρταετό πετώντας την μπάλα στην εξέδρα.

Βέβαια ο κύριος Μανδαλιανός θα μπορούσε να γίνει έστω και λίγο πιστευτός πως ούτε έχει ούτε θέλει να έχει καμία σχέση με τη διοίκηση Λαφαζανίδη, εάν απέπεμπε από τη διοίκησή όσους συμμετείχαν στην Οικονομική Επιτροπή της διοίκησης Λαφαζανίδη. Δεν το κάνει όμως. Ας αφήσει λοιπόν τις ιστορίες περί του ότι η διοίκησή του δεν έχει καμία σχέση με τη διοίκηση Λαφαζανίδη.

Βασίλης Κιμ.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη διοίκηση Λαφαζανίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ