Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπάντηση του Πέτρου Σούλα στα περί ευαισθησιών του δημάρχου για το Ειδικό...

Απάντηση του Πέτρου Σούλα στα περί ευαισθησιών του δημάρχου για το Ειδικό Σχολείο Κορδελιού

«Έχουμε κι εμείς ευαισθησίες κύριε δήμαρχε», είπε ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Πέτρος Σούλας, απευθυνόμενος στο νυν δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, ενώ συνέχισε λέγοντας πως δεν είναι σχολείο αυτό που φοιτούν οι μαθητές με ειδικές ανάγκες.

Ο κύριος Σούλας είπε τα παραπάνω, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Αυγούστου 2022, γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού προσπαθεί να παρουσιάσει ως κοινωνική ευαισθησία την έξωση του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου από το κτήριό του προκειμένου να στεγάσει το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθεί να παρουσιάσει ως κοινωνική αναισθησία τις αντιδράσεις στην αντιεκπαιδευτική απόφασή της.

Ο τέως δήμαρχος συνέχισε λέγοντας πως πέρασαν τρία χρόνια που είναι διοίκηση η παράταξη Μανδαλιανού και πρόσθεσε: «Κατηγορούσατε τις προηγούμενες διοικήσεις που δεν έκαναν τίποτα. Τρία χρόνια δεν κάνατε κι εσείς τίποτα».

Τέλος ο Πέτρος Σούλας αναφέρθηκε στο οικόπεδο άνωθεν της περιφερειακής οδού που είναι χαρακτηρισμένο για Ειδικό Σχολείο και για το οποίο η διοίκηση Μανδαλιανού δεν έκανε απολύτως τίποτα, ενώ κέρδισε τις εκλογές σαν πιο αποτελεσματική και ευαίσθητη από τις προηγούμενες διοικήσεις.

Δυστυχώς έχει δίκιο ο τέως δήμαρχος και δυστυχώς τις δουλειές του ποδαριού που κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού (γιατί δουλειά του ποδαριού είναι αυτό που κάνει με τα τρία σχολεία) προσπαθεί να τις παρουσιάσει ως κοινωνική ευαισθησία.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ