Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη...

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη διοίκηση Λαφαζανίδη

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Αυγούστου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της διοίκησης Μανδαλιανού να χρεώσει στις προηγούμενες διοικήσεις του δήμου το φταίξιμο για το κτηριακό πρόβλημα του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού γιατί εκείνες δεν έκαναν τίποτα γι’ αυτό.

Ο κύριος Ναθαναηλίδης τόνισε πως το σχολείο έχει ιδρυθεί εδώ και 18 χρόνια και από αυτά, εάν αφαιρέσει κανείς τα 5 χρόνια της διοίκησης Σούλα, τα υπόλοιπα 13 διοικεί ή η παράταξη Μανδαλιανού ή η συνιστώσα της, αναφερόμενος στην παράταξη Λαφαζανίδη.

«Όταν πήρατε στην παράταξή σας τον κύριο Λαφαζανίδη, πήρατε και τις ψήφους του, που σας έκαναν δήμαρχο -έτσι εκλεγήκατε-, πήρατε τα καλά του, πήρατε και τα κακά του. Η συνέχεια της διοίκησης και η ευθύνη σας βαραίνουν. Οπότε μην ψάχνετε να βρείτε αλλού ευθύνη», τόνισε ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης.

Η απάντηση του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού ήταν πως δεν μπορεί αμαρτίες που ίσως έκαναν παλιότερες διοικήσεις να βαραίνουν τη διοίκησή του, γιατί ο κύριος Μανδαλιανός θεωρεί πως η παράταξή του δεν είναι συνέχεια της παράταξης του κυρίου Λαφαζανίδη, ούτε ο ίδιος είναι συνέχεια του κυρίου Λαφαζανίδη.

«Ο κύριος Λαφαζανίδης χάραξε τη δικιά του πορεία, με τα καλά και τα κακά του, αυτά θα αναγνωριστούν αργότερα από τον κόσμο», τόνισε ο κύριος Μανδαλιανός.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου μπορεί να θεωρεί ότι θέλει και να πιστεύει ότι θέλει αλλά η πραγματικότητα δεν είναι υποχρεωμένη να συμβαδίζει με τα πιστεύω του δημάρχου επειδή έτσι τον βολεύει. Οι διοικήσεις έχουν συνέχεια ακόμα κι αν δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ε όχι η βασική συνιστώσα της παράταξης Μανδαλιανού να είναι η παράταξη Λαφαζανίδη και ο κύριος δήμαρχος να θέλει να συμμεριστούμε την άποψή του πως η παράταξή του δεν είναι συνέχεια της παράταξης Λαφαζανίδη.

Να τον εκλέξουμε τον κύριο Μανδαλιανό και δεύτερη τετραετία για να τον πάρουμε στο γάμο μας, να μας πει και του χρόνου. Τι να μας πει δηλαδή; Να μην τον μπερδεύουμε με τον Μανδαλιανό της πρώτης τετραετίας γιατί εκείνος χάραξε τη δική του πορεία και θα κριθεί από τον κόσμο για τα καλά και τα κακά του. Πλέον πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να ακούσουμε και τέτοιο πράγμα από τον κύριο Μανδαλιανό έτσι όπως το πηγαίνει.

Κιμ. Ο.

Σίγουρα ο δήμαρχος δεν θέλει να έχει σχέση και με την Οικονομική Επιτροπή της διοίκησης Λαφαζανίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ