Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧάρτης του δήμου με τα έργα Μανδαλιανού για να μπορούν να κινηθούν...

Χάρτης του δήμου με τα έργα Μανδαλιανού για να μπορούν να κινηθούν οι κάτοικοι…

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, το οποίο είχε να συνεδριάσει για πάνω από ένα μήνα εξαιτίας των καλοκαιρινών διακοπών.

Όλοι περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία αυτήν τη συνεδρίαση για να παρουσιάσει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Σωτηράκης, τη δισέλιδη λίστα με τα έργα που έχουν πάρει ήδη χρηματοδότηση από το κράτος. Για τη λίστα αυτή έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος στη συνεδρίαση της 27ης Ιουλίου 2022.

Όλοι περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία αυτή τη λίστα για να ξέρουν πώς θα κινούνται από εδώ και πέρα από το δήμο, προς το δήμο και μέσα στο δήμο, αφού με τόσα έργα ο δήμος πολύ σύντομα θα είναι ένα απέραντο εργοτάξιο.

Δυστυχώς ο Κώστας Σωτηράκης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα απουσιάζει από αυτήν τη συνεδρίαση κι έτσι δεν θα παρουσιάσει τη λίστα των έργων για να γνωρίζει ο κόσμος που θα γίνουν έργα και πώς θα κινείται.

Ο κύριος Σωτηράκης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να πάρει χρηματοδότηση και για νέα έργα. Το πρόβλημα είναι πως μπορεί, μέχρι να γυρίσει από την Αθήνα φορτωμένος με νέες χρηματοδοτήσεις, να ξεκινήσουν τα έργα, που ήδη έχουν χρηματοδοτηθεί, χωρίς να ενημερωθούν οι κάτοικοι για το πώς πρέπει να κινούνται.

Η διοίκηση του δήμου πρέπει να τυπώσει χάρτη του δήμου με τα έργα που θα γίνουν και να εφοδιάσει με αυτόν όλους τους κατοίκους ώστε να μπορούν να κινηθούν μέσα σ’ αυτόν τον λαβύρινθο έργων χωρίς να εγκλωβίζονται. Εκτός και αν η διοίκηση καθυστερεί επίτηδες την έκδοση αυτού του χάρτη για να εντάξει σ’ αυτόν και τα νέα έργα για τα οποία ο Κώστας Σωτηράκης θα φέρει χρηματοδοτήσεις την προσεχή εβδομάδα.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ