Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν υπάρχει λόγος παραίτησης του Κώστα Σωτηράκη από τη διοίκηση Μανδαλιανού

Δεν υπάρχει λόγος παραίτησης του Κώστα Σωτηράκη από τη διοίκηση Μανδαλιανού

Γράφτηκε χθες πως ο Κώστας Σωτηράκης, ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να παραιτηθεί από τη διοίκηση Μανδαλιανού εξαιτίας των όσων συνέβησαν με τις τηλεφωνικές υποκλοπές του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Γιατί να παραιτηθεί ο κύριος Σωτηράκης από αντιδήμαρχος της διοίκησης Μανδαλιανού; Γιατί, λέει, δεν είναι δυνατόν να συνεργάζεται με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που συμφωνούν με τους χειρισμούς του πρωθυπουργού στην υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

Αυτά είναι ανοησίες. Καμία σχέση δεν έχουν αυτά που συνέβησαν στην κεντρική πολιτική σκηνή με το δήμο Κορδελιού Ευόσμου για σημαντικούς λόγους.

Πρώτα απ’ όλα αυτό που έχει σημασία είναι πως ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός είναι ανεξάρτητος και υπερκομματικός. Δεν έχει σημασία τι είναι τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Επιπλέον ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός εκτός από υπερκομματικός δεν είναι και πολιτικός. Όχι γιατί ο ίδιος δηλώνει πως δεν είναι πολιτικός, αλλά γιατί στ’ αλήθεια δεν είναι πολιτικός.

Ο κύριος Μανδαλιανός στα τρία χρόνια της θητείας του απέδειξε πως ως δήμαρχος δεν μπορεί να χωρίσει δύο γαϊδάρων άχυρα, οπότε είναι μεγάλη αδικία να τον χαρακτηρίσει κάποιος πολιτικό.

Οι πολιτικοί υπόσχονται δέκα και από αυτά κάνουν το ένα ή τα δύο. Μερικοί μπορεί να κάνουν και τα τρία. Ο κύριος Μανδαλιανός δεν έκανε τίποτα. Άρα πολιτικό δεν τον λες.

Οι φωνές, λοιπόν, για παραίτηση του Κώστα Σωτηράκη από τη διοίκηση Μανδαλιανού δεν έχουν καμία βάση και πρέπει να σταματήσουν.

Τάγκος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ