Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠροειδοποιητικό μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλονίκη το...

Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλονίκη το επόμενο 48ωρο

Προειδοποιητικό μήνυμα από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 48ωρο, στάλθηκε στους Θεσσαλονικείς στη 1:30 σήμερα το μεσημέρι.

Το προειδοποιητικό μήνυμα κάνει λόγο για καταιγίδες, ραγδαίες βροχοπτώσεις και κεραυνούς στην περιοχή.

Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώθηκε ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ με ισχύ από σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022.

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ αποτελεί και ιδιαίτερο προειδοποιητικό σήμα, προκειμένου να τεθούν σε κατάσταση ετοιμότητας πολιτικής προστασίας οι αρμόδιοι φορείς (κατ’ εφαρμογή του άρθρου 2 παρ. 4 του Ν. 3013/2002 – ΦΕΚ Α’ 102).

Ας ελπίσουμε να προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου. Μέχρι τώρα πάντως δεν φρόντισε να γράψει απολύτως τίποτα ούτε στην ιστοσελίδα του δήμου ούτε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του δήμου προκειμένου κατ’ αρχάς να προειδοποιήσει τους δημότες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ