Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝα στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στο δήμο Δράμας

Να στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στο δήμο Δράμας

Ο δήμαρχος Δράμας καλεί σε σύσκεψη φορέων την Πέμπτη 25 Αυγούστου προκειμένου να ζητήσουν να εφαρμοστεί ο νόμος Αυγενάκη. Αυτό μόνο λέει η επιστολή με την οποία καλεί στη σύσκεψη ο δήμαρχος Δράμας. Πουθενά δεν αναφέρει ποιο σημείο του νόμου επικαλείται. Γράφει γενικά και αόριστα ότι «ο Πανδραμαϊκός έχει δικαιωθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο αναφορικά με το θέμα του Μητρώου του Αγροτικού Αστέρα και η ομάδα της Δράμας αναμένει να πάρει τη θέση της στη Super League 2».

Τι ζητάει ουσιαστικά ο δήμαρχος Δράμας; Να μείνει εκτός Super League 2 ο Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου και να ανέβει σ’ αυτήν ο Πανδραμαϊκός λόγω μιας λεπτομέρειας για την οποία δεν ευθύνεται ο Αγροτικός Αστέρας ούτε και καμία άλλη ομάδα. Ο νόμος Αυγενάκη ορίζει ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ομάδων στο πρωτάθλημα την εγγραφή τους στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αλλά η ΕΠΟ δεν συμπεριέλαβε αυτό το σημείο στην προκήρυξη του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα ο Αγροτικός Αστέρας και άλλες ομάδες να συμμετάσχουν κανονικά σ’ αυτό. Ο δήμαρχος Δράμας ουσιαστικά ζητάει να παίξει ο Πανδραμαϊκός στη Super League 2 μαζί με άλλες ομάδες που δεν είχαν εγγραφεί στο Μητρώο της ΓΓΑ, όπως ο Αγροτικός Αστέρας, αλλά δεν βρέθηκε κάποιος να κάνει ένσταση εναντίον τους γι’ αυτό το ζήτημα, όπως έκανε ο Πανδραμαϊκός εναντίον του Αγροτικού Αστέρα.

Παρακάτω ο κύριος δήμαρχος γράφει πως είναι αυτονόητη η στήριξη της διοίκησής του στον Πανδραμαϊκό.

Σε ποιον Πανδραμαϊκό είναι αυτονόητη η στήριξη του δημάρχου Δράμας; Σ’ αυτόν που τερμάτισε 15 βαθμούς πίσω από τον Αγροτικό Αστέρα.

Τέλος ο δήμαρχος Δράμας χωρίς υπεκφυγές και ενδοιασμούς φανερώνει με την τελευταία παράγραφο της επιστολής του τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος και η διοίκησή του βλέπουν το ζήτημα. Θαυμάστε προσέγγιση: «H Άνοδος του ΠANΔPAMAIKOY στην επαγγελματική κατηγορία είναι τεράστιας σημασίας για την Πόλη μας και γενικότερα για την περιοχή της Δράμας με πολλαπλά αθλητικά και οικονομικά οφέλη».

Δηλαδή ο καβγάς δεν γίνεται γιατί έχει δίκιο ο Πανδραμαϊκός; Δηλαδή ο καβγάς γίνεται για να έχει πολλαπλά αθλητικά και οικονομικά οφέλη η πόλη και η περιοχή της Δράμας; Και μόνο γι’ αυτήν την παράγραφο αξίζει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου να στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα στο δήμο της Δράμας. Και μόνο γι’ αυτήν την παράγραφο μπορεί κανείς να γυρίσει οριστικά την πλάτη του στο ποδόσφαιρο.

Ο Αγροτικός Αστέρας δεν χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίχτη σε κάποιο παιχνίδι, δεν έκανε κάποια ενέργεια με την οποία να αδίκησε τον Πανδραμαϊκό ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ο Αγροτικός Αστέρας κέρδισε την άνοδο με τον ιδρώτα των παιχτών του. Ο δήμαρχος Δράμας θέλει να στερήσει από τον Αγροτικό Αστέρα στα χαρτιά ο Πανδραμαϊκός, αυτό που κέρδισε ο Αγροτικός Αστέρας στο γήπεδο. Και γι’ αυτό αξίζει να σταλεί ένα συγχαρητήριο τηλεγράφημα.

Νάκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ