Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Αγροτικός Αστέρας δεν θα χάσει στα χαρτιά αυτό που κέρδισε με...

Ο Αγροτικός Αστέρας δεν θα χάσει στα χαρτιά αυτό που κέρδισε με τον ιδρώτα του

Φαίνεται πως με τις τελευταίες εξελίξεις και τις παρατάσεις για το Αθλητικό Μητρώο που δίνονται από τους αρμόδιους φορείς, αλλάζουν τα δεδομένα και λαμβάνει τέλος η αγωνία των παιχτών, των παραγόντων και των φιλάθλων του Αγροτικού Αστέρα.

Φαίνεται πως τελικά ο Αγροτικός Αστέρας, η ομάδα του δήμου μας, θα αγωνιστεί στη Super League 2, πράγμα που κέρδισε με τον ιδρώτα των παιχτών του στους αγωνιστικούς χώρους, τόσο στην κανονική περίοδο όσο και στα μπαράζ, χωρίς να αδικήσει κανέναν και χωρίς να κάνει τίποτα σε βάρος καμιάς ομάδας.

Φαίνεται πως τελικά ο Πανδραμαϊκός θα αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, αφού δεν θα ανέβει στη Super League 2 στη θέση του Αγροτικού Αστέρα, κερδίζοντας την άνοδο στα χαρτιά.

Θα ήταν τεράστια αδικία για τον Αγροτικό Αστέρα να μην ανέβει στη Super League 2 και στη θέση του να ανέβει ο Πανδραμαϊκός, ο οποίος τερμάτισε 15 βαθμούς πίσω του. Και θα ήταν αδικία γιατί ο Αγροτικός Αστέρας δεν έκανε τίποτα σε βάρος του Πανδραμαϊκού και σε βάρος καμιάς άλλης ομάδας. Απλά δεν ενεγράφη στο Αθλητικό Μητρώο, που όμως δεν έμπαινε σαν προϋπόθεση από την ΕΠΟ για να παίξει στο πρωτάθλημα.

Φτιάχτηκε ένας νόμος ο οποίος ερχόταν σε σύγκρουση με την προκήρυξη του πρωταθλήματος από την ΕΠΟ. Ο Πανδραμαϊκός είχε τυπικά δίκιο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Δεν γίνεται όμως να μην αναρωτηθεί κανείς αυτό το τυπικό δίκιο τι σχέση μπορεί να έχει με την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες. Εκτός και αν η ευγενής άμιλλα μπορεί να εναρμονιστεί ακόμα και με νόμους καταφανέστατα προβληματικούς.

Νάκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ