Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΌαση δροσιάς με παγκάκια στα πάρκα της Αχιλλέως στον Εύοσμο...

Όαση δροσιάς με παγκάκια στα πάρκα της Αχιλλέως στον Εύοσμο…

Τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού στην Κοινότητα Ευόσμου, εκτός που πανηγυρίζουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης γιατί έγινε δεχτή η πρότασή τους για αποκατάσταση της καθίζησης στην οδό 28ης Οκτωβρίου, πανηγυρίζουν επίσης γιατί έγινε δεχτή η πρότασή τους για διαμόρφωση των πάρκων στην οδό Αχιλλέως!

Τι έγινε στα πάρκα της οδού Αχιλλέως; Διαβάζουμε πως δημιουργήθηκε μια όαση δροσιάς με παγκάκια! Δηλαδή υπάρχουν και πάρκα χωρίς παγκάκια; Δηλαδή για μια ακόμα φορά πανηγύρια για τα αυτονόητα; Δηλαδή εάν τα παρκάκια δεν έχουν δέντρα και παγκάκια τι θα έχουν;

Τους πανηγυρισμούς ακολουθούν συγχαρητήρια μεταξύ των στελεχών της διοίκησης της Κοινότητας και του Δημοτικού Συμβουλίου. Γράφονται με τέτοιον τρόπο τα συγχαρητήρια που νομίζει κανείς πως έγινε μεγάλο κατόρθωμα. Συγχαρητήρια στους αντιδημάρχους, συγχαρητήρια στους προϊσταμένους των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου, συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του δήμου που έφτιαξαν τα παρκάκια.

«Είναι μεγάλη η χαρά να βλέπεις όλες τις ηλικίες να απολαμβάνουν το χώρο!!!!!», γράφει η ανάρτηση. Πέντε θαυμαστικά. Γιατί όχι δέκα ίσως και παραπάνω; Ένα θαυμαστικό για τον κάθε κάτοικο που απολαμβάνει το χώρο.

Ας τρέξουμε λοιπόν στα παρκάκια της οδού Αχιλλέως να απολαύσουμε την όαση δροσιάς. «Στα πάρκα της Αχιλλέως αδελφές μου, στα πάρκα της Αχιλλέως», κατά το «στη Μόσχα αδελφές μου, στη Μόσχα»! Μόνο που αυτό το έργο δεν είναι δράμα του Τσέχωφ αλλά φαρσοκωμωδία της διοίκησης Μανδαλιανού και μάλιστα είναι ο ορισμός του φαρσοκωμωδίας.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ