Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠρόσληψη νέου ειδικού συνεργάτη από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Πρόσληψη νέου ειδικού συνεργάτη από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Στην πρόσληψη ενός ακόμα ειδικού συνεργάτη προχωρά η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Ο νέος ειδικός συνεργάτης θα πρέπει να είναι απόφοιτος υποχρεωτικής εκπαίδευσης, να έχει προϋπηρεσία σε άλλους δήμους και συστατικές επιστολές δημάρχων.

Το προσόν που απαιτείται να έχει ο νέος ειδικός συνεργάτης είναι το καλό ποδαρικό!

Τα καθήκοντα του νέου ειδικού συνεργάτη θα είναι, κατά τις ώρες λειτουργίας των Αντιδημαρχιών και Υπηρεσιών του δήμου, να περνάει από αυτές και να μπαίνει με το δεξί πόδι γιατί με το δεξί πόδι γίνεται το ποδαρικό. Από το γραφείο του δημάρχου θα περνάει ενδιάμεσα και τουλάχιστον πέντε φορές την ημέρα. Από το γραφείο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου θα περνάει για καφέ.

Ο νέος ειδικός συνεργάτης θα δοκιμαστεί πριν αναλάβει καθήκοντα και για χρονικό διάστημα ενός μήνα. Το ποδαρικό του θα αξιολογηθεί από ειδική επιτροπή αποτελούμενη από το δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό και από τους αντιδημάρχους κύριο Σωτηράκη και κυρία Πεσματζόγλου.

Συστατικές επιστολές ιδιωτών για καλό ποδαρικό την Πρωτοχρονιά δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα προχωρήσει και στην πρόσληψη ειδικού συνεργάτη με ειδικότητα ξεματιάστρας ή εξορκιστή ή και τα δύο μαζί, προκειμένου να λύνει τα προβλήματα που θα δημιουργούνται από κατσικοπόδαρους που έστειλε στο δήμο επίτηδες η αντιπολίτευση για να τον ματιάσουν και να τον γκαντεμιάσουν!!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ