Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυμμαχία αλλαγής διοίκησης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Συμμαχία αλλαγής διοίκησης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Η προαναγγελία συμμαχίας εν όψει των δημοτικών εκλογών, για την οποία έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γιάννης Καμαρινός, θα δημιουργήσει όντως μεγάλη έκπληξη, όπως ο ίδιος ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης τόνισε.

Εάν δύο υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν συμφωνήσει και ο ένας από τους δύο έχει μάλιστα κάνει πίσω όσον αφορά τη φιλοδοξία του για το δημαρχιακό θώκο, τότε θα βρεθούμε μπροστά σε νέα δεδομένα.

Μια τέτοια συμμαχία των ονομάτων που ακούγονται θα βάλει τις δημοτικές εκλογές σε νέα βάση καθώς ο συνδυασμός θα είναι διευρυμένος και οι προοπτικές του να κερδίσει τη νίκη θα είναι μεγάλες.

Εάν οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν συμφωνήσει και προχωρήσουν σε συμμαχία, φαίνεται πως αυτή θα είναι συμμαχία αλλαγής διοίκησης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, μιας και η φθορά της διοίκησης Μανδαλιανού είναι μεγάλη.

Προφανώς η παρέμβαση του Γιάννη Καμαρινού, προκειμένου να προχωρήσει αυτή η συμφωνία, έχει να κάνει και με την αντίληψή του πως η διοίκηση Μανδαλιανού πρέπει να αλλάξει γιατί δυστυχώς τίποτα δεν προσέφερε στο δήμο, αλλά αντιθέτως τον πήγε πίσω.

Γ. Χαρ.

Ενώ η αντιπολίτευση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ετοιμάζει ανακοινώσεις για συμμαχίες…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ