Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕνώ η αντιπολίτευση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ετοιμάζει ανακοινώσεις για συμμαχίες…

Ενώ η αντιπολίτευση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ετοιμάζει ανακοινώσεις για συμμαχίες…

Φαίνεται πως τελικά όλο το καλοκαίρι στο χώρο της αντιπολίτευσης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου έγιναν ζυμώσεις και μάλιστα πολλές.

Φαίνεται πως τελικά η αντιπολίτευση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δραστηριοποιήθηκε ολόκληρο το καλοκαίρι εν όψει των δημοτικών εκλογών.

Άλλοι στην αντιπολίτευση δραστηριοποιήθηκαν με τρόπο γραφικό και άλλοι με τρόπο ουσιαστικό. Άλλοι δραστηριοποιήθηκαν με χειραψίες και άλλοι δραστηριοποιήθηκαν με συμφωνίες. Ακόμα κι αυτό δείχνει το πώς θα χειρίζονταν το δήμο ως δήμαρχοι.

Πάντως, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στην αντιπολίτευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ολόκληρο το καλοκαίρι, υπήρξε κινητικότητα και συζητήσεις.

Και ενώ αυτά συνέβαιναν στην αντιπολίτευση, η διοίκηση του δήμου συνέχιζε την αέναη κίνησή της με το μήνα να έχει εννιά γενικά και χωρίς εξαίρεση καμιά.

Έτσι, ενώ η αντιπολίτευση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου στο τέλος του καλοκαιριού ετοιμάζει ανακοινώσεις για συμμαχίες, η διοίκηση του δήμου ετοιμάζει άλμπουμ με φωτογραφίες.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον οι φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές των στελεχών της διοίκησης να είναι αξιόλογες.

Κώστας Καρακώστας

ΥΓ. Ίσως βέβαια η διοίκηση του δήμου να πει πως ολόκληρο το καλοκαίρι σχεδίαζε μεγάλα έργα. Τότε είναι που θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ