Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ απαράδεκτη συμπεριφορά κατοίκων του Κορδελιού για τη δυσοσμία…

Η απαράδεκτη συμπεριφορά κατοίκων του Κορδελιού για τη δυσοσμία…

Ακόμα και αυτήν την εβδομάδα, την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, κάτοικοι του Κορδελιού κάνουν αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σχετικά με το πόσο έντονη είναι η δυσοσμία.

Μάλιστα, μια καλή κυρία οικολόγα εγκαλεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τη Δημοτική Αρχή και αναρωτιέται που βρίσκονται τα μέλη της ενώ στο δήμο βρωμάει.

Η διοίκηση βρίσκεται όπου θα έπρεπε να βρίσκονται όλοι τέτοιον καιρό. Σε διακοπές βρίσκεται κυρία μου. Όχι σαν κι εσάς που κάθεστε επίτηδες τέτοιες ημέρες στο δήμο για να ασχολείστε με τη δυσοσμία και να συκοφαντείτε τη διοίκηση, γράφοντας πως δεν αντιλαμβάνεται τη δυσοσμία. Και τα γράφετε αυτά, ενώ γνωρίζετε πως η διοίκηση του δήμου βρίσκεται σε διακοπές.

Τι να κάνει δηλαδή η διοίκηση; Να πάρει μαζί της τη δυσοσμία στις διακοπές για να είστε εσείς ευχαριστημένοι; Και που να την πάει; Στη Σίφνο; Γιατί; Για να κατηγορούν μετά και το δήμαρχο της Σίφνου; Ελάτε στα συγκαλά σας κυρία μου και αφήστε το δήμαρχο και τα στελέχη του να κάνουν τις διακοπές τους. Ούτε το καλοκαίρι δεν μπορείτε να ηρεμήσετε επιτέλους;

Εάν ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ήταν λαϊκή περιοχή, θα σας δίναμε κάποιο δίκιο, αφού θα μένατε στο δήμο από ανάγκη λόγω της οικονομικής κατάστασης. Σ’ έναν δήμο όμως ζάμπλουτο, γιατί εσείς μένετε καλοκαιριάτικα εκεί και δεν πάτε στη Σίφνο ή έστω στη Χαλκιδική; Γιατί; Υπάρχει άλλη εξήγηση εκτός από την πρόθεσή σας να συκοφαντείτε τη διοίκηση, η οποία αυτόν τον καιρό κάνει τόσες βουτιές στη θάλασσα… τόσες θυσίες ήθελα να πω, προκειμένου εσείς να ζείτε σαν άρχοντες;

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ