Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜε τόσα έργα γιατί άλλαξε αντιδημαρχία ο Νέστορας Λαφαζανίδης;

Με τόσα έργα γιατί άλλαξε αντιδημαρχία ο Νέστορας Λαφαζανίδης;

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Σωτηράκης, μίλησε για μία λίστα δύο σελίδων με χρηματοδοτήσεις που έχει ήδη πάρει ο δήμος για να κάνει συγκεκριμένα έργα.

Η αλλαγή των αντιδημάρχων έγινε στις 7 Δεκεμβρίου του 2021. Μέχρι τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022, είχαν περάσει μόλις επτάμισι μήνες από αυτήν την αλλαγή.

Πότε πρόλαβε ο Κώστας Σωτηράκης στους επτάμισι μήνες και έκανε μελέτες και προτάσεις για έργα και πήρε τις χρηματοδοτήσεις γι’ αυτά;

Εάν υπάρχει αυτή η λίστα με τα έργα και τις κερδισμένες χρηματοδοτήσεις, είναι το έργο του Νέστορα Λαφαζανίδη στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών. Γιατί τότε με τέτοια μακρά λίστα έργων με χρηματοδοτήσεις που ήδη έχει στα χέρια του ο δήμος, ο Νέστορας Λαφαζανίδης αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Σωτηράκη;

Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση που μπορεί να δώσει ο Κώστας Σωτηράκης; Αν πάλι μέσα στους επτάμισι μήνες κατάφερε ο ίδιος σχεδίασε έργα, έκανε προτάσεις και πήρε χρηματοδοτήσεις, τότε δεν ισχύουν τα όσα λέει ο δήμαρχός του περί καθυστερήσεων εξαιτίας της κωλυσιεργίας του Ελληνικού Δημοσίου.

Αυτό που μένει λοιπόν είναι να δώσει στη δημοσιότητα ο κύριος Σωτηράκης αυτές τις δύο σελίδες με τα έργα και με λεπτομέρειες όπως πότε σχεδιάστηκαν οι μελέτες, πότε υποβλήθηκαν και πότε κερδήθηκαν οι χρηματοδοτήσεις.

Κ. Τσ.

Ποιο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ δίνει συγχαρητήρια σε δύο υπουργούς;
Το δίδυμο της επιτυχίας Λαφαζανίδη – Σωτηράκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ