Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαταστροφικός ο καιρός για υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Κορδελιού Ευόσμου…

Καταστροφικός ο καιρός για υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Κορδελιού Ευόσμου…

Καταστροφικός αποδείχτηκε ο καιρός το φετινό καλοκαίρι για κάποιους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Ενώ το καλοκαίρι μπήκε με όλες τις προοπτικές να δημιουργήσει γι’ αυτούς μία ευνοϊκή προεκλογική περίοδο, στη συνέχεια τους τα χάλασε.

Η ζέστη που επικράτησε στην αρχή του καλοκαιριού ευνόησε δημοτικούς συμβούλους προκειμένου να ξεκινήσουν δυναμικά την προεκλογική τους περίοδο διανέμοντας μπουκαλάκια του μισού λίτρου με κρύο νερό, τα οποία έφεραν το όνομά τους, στους πολίτες που ψώνιζαν στις λαϊκές αγορές.

Η μεταστροφή του καιρού καλοκαιριάτικα, οι βροχές, οι καταιγίδες και το κρύο ανέστειλαν την προεκλογική τους δράση καθώς δεν ήταν προετοιμασμένοι να μοιράσουν σαλέπι στις λαϊκές αγορές.

Υποθέτουμε ότι προετοιμάζονται το χειμώνα να μοιράσουν στις λαϊκές αγορές μπετονάκια με πετρέλαιο, βενζίνη και υγροποιημένο αέριο.

Ο κόσμος, σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες, ίσως να εκτιμούσε και μικρές σακούλες γεμάτες με κάρβουνο. Το πιθανότερο όμως είναι οι συγκεκριμένοι να του μοιράσουν μεγάλες σακούλες με σανό.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ