Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑντί για αυτοκριτική ο κύριος Μανδαλιανός ασκεί κριτική για το Ειδικό Σχολείο!

Αντί για αυτοκριτική ο κύριος Μανδαλιανός ασκεί κριτική για το Ειδικό Σχολείο!

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Ιουλίου 2022, απάντησε και στην κριτική που του έγινε από την αντιπολίτευση ότι θα έπρεπε στα 3 χρόνια της θητείας του να είχε βρει λύση για τη μεταστέγαση του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού και όχι να προσπαθεί τώρα να συστεγάσει το 24ο και το 19ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου στο νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου, προκειμένου να μεταφέρει το Ειδικό Σχολείο στο κτήριο του 19ου.

Ο κύριος Μανδαλιανός απάντησε πως δεν βρέθηκε λύση 33 χρόνια και τώρα βρίσκεται κάτι από τη δική του διοίκηση! Το ζήτημα είναι πως ο δήμαρχος σίγουρα βρήκε αυτή του την απάντηση ευφυέστατη και αποστομωτική.

Το πρόβλημα του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού είναι αλήθεια πως υπάρχει πάρα πολλά χρόνια, συγκεκριμένα 18. Όμως σε ποια διοίκηση έκανε κριτική ο κύριος Μανδαλιανός με αυτή του την απάντηση; Διοίκηση στον πρώην δήμο Ελευθερίου Κορδελιού ήταν η παράταξη του Στάθη Λαφαζανίδη, η οποία συνέχισε να είναι διοίκηση και στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου την πρώτη τετραετία ύπαρξης του ενιαίου δήμου.

Η διοίκηση λοιπόν που διαχειρίστηκε το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού και το άφησε επί τόσα χρόνια σ’ εκείνον τον απαράδεκτο χώρο ήταν η διοίκηση Λαφαζανίδη, η βασική δηλαδή συνιστώσα της διοίκησης Μανδαλιανού. Ο κύριος Μανδαλιανός χωρίς την παράταξη Λαφαζανίδη δεν θα πήγαινε ούτε στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Αντί λοιπόν ο κύριος δήμαρχος να κάνει αυτοκριτική, ασκεί κριτική και υψώνει τον τόνο της φωνής του. Δεν είναι βέβαια το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού το μόνο θέμα που αντί να κάνει αυτοκριτική, ασκεί κριτική σαν και η διοίκηση Λαφαζανίδη να μην είναι τμήμα της δικής του παράταξης. Προφανώς ο κύριος δήμαρχος πιστεύει πως οι δημότες μπορούν να πιστέψουν τέτοιου είδους επιχειρήματα. Προφανώς ο κύριος δήμαρχος δεν έχει καταλάβει πως για κάτι τέτοια και για κάτι άλλα η δημοτικότητά του κατρακυλάει από δημοσκόπηση σε δημοσκόπηση.

Κιμ. Ο.

ΥΓ. Μία θητεία στον ενιαίο δήμο έχει και ο Πέτρος Σούλας. Μπορεί ο κύριος Μανδαλιανός να ρίξει όλη την ευθύνη στον κύριο Σούλα. Μπορεί να πει ότι ο κύριος Λαφαζανίδης επί πολλά χρόνια προετοίμαζε τη μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού και ο κύριος Σούλας σε μια θητεία κατέστρεψε τους σχεδιασμούς της μετεγκατάστασης. Να το ακούσουμε κι αυτό και τι στον κόσμο…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ