Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Σας φαίνομαι για βλάκας;»

«Σας φαίνομαι για βλάκας;»

Ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022, ρώτησε για άλλη μια φορά σε ποιον κωδικό του ισολογισμού έχει εγγράψει η διοίκηση Μανδαλιανού την χορηγία που πήρε από την Elpedison τη Μεγάλη Πέμπτη του 2021.

Η απάντηση δόθηκε αμέσως από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριο Ρούμελη, ο οποίος είπε πως «Όλα είναι τακτοποιημένα. Μην στεναχωριέστε».

Ο κύριος Γιαννακόπουλος συνέχισε λέγοντας πως με υπογραφές και άλλων επικεφαλής της αντιπολίτευσης κάνει ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα στους ορκωτούς λογιστές, αφού δεν παίρνει απάντηση από τη διοίκηση.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διέκοψε ξανά τον κύριο Γιαννακόπουλο για να του πει ότι «Όλα νόμιμα είναι. Μη χαλάτε κόλες αναφοράς».

Στην παρέμβαση του κυρίου Ρούμελη ο Γιάννης Γιαννακόπουλος ζήτησε να του πουν τους κωδικούς που έχει εγγραφεί η χορηγία. «Αλλά έχω ρωτήσει 10 φορές και απάντηση δεν πήρα», τόνισε ο κύριος Γιαννακόπουλος.

Στην παραπάνω επισήμανση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης ακούστηκαν φωνές από τα έδρανα της διοίκησης, στις οποίες ο Γιάννης Γιαννακόπουλος απάντησε ως εξής:

«Πήραμε καμιά απάντηση σε ποιον κωδικό έχει γραφτεί η χορηγία; Εκτός κι αν είμαι βλάκας εγώ και δεν καταλαβαίνω. Σας φαίνομαι για βλάκας;»

Προφανώς οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης που του απηύθυναν το λόγο, του είπαν πως έχουν δοθεί οι κωδικοί, γι’ αυτό ο Γιάννης Γιαννακόπουλος απάντησε με αυτόν τον τρόπο.

Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος Γιαννακόπουλος μπορεί να έχει κάνει αυτήν την ερώτηση παραπάνω από 10 φορές και δεν πήρε καμιά απάντηση. Η αλήθεια επίσης είναι πως ο κύριος Γιαννακόπουλος δεν πήρε απάντηση ούτε στη συνεδρίαση της 27ης Ιουλίου 2022. Κανένας από τη διοίκηση δεν του έδωσε τους κωδικούς που ζητάει. Μόνο απαντήσεις πως όλα έγιναν νόμιμα, αλλά χωρίς να του δίνουν στοιχεία γι’ αυτήν τη νομιμότητα.

Τα. Σ.

Πώς το έχει στο μυαλό του το νόμιμο ο κύριος Ρούμελης;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ