Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτις Οικονομικές Υπηρεσίες του δήμου έριξε τις ευθύνες για το ωράριο των...

Στις Οικονομικές Υπηρεσίες του δήμου έριξε τις ευθύνες για το ωράριο των σχολικών καθαριστριών

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022, επέρριψε στις Οικονομικές Υπηρεσίες του δήμου την προσπάθεια της διοίκησής του να προσλάβει τις σχολικές καθαρίστριες με 5ωρη απασχόληση αντί με πλήρες ωράριο όπως ομόφωνα είχε αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο (Στη 1 ώρα 41 λεπτά και 13 λεπτά του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=1p_7CqJ8DZM&t=4774s).

Ο κύριος Μανδαλιανός είπε ότι κανένας δεν διαφωνούσε οι σχολικές καθαρίστριες να εργαστούν με πλήρες ωράριο και συνέχισε λέγοντας ότι απλώς η διοίκηση είχε μια ενημέρωση κι έναν υπολογισμό λάθος από τις Οικονομικές Υπηρεσίες του δήμου! Ο δήμαρχος ολοκλήρωσε την αναφορά του στις σχολικές καθαρίστριες λέγοντας πως όταν βρέθηκε λύση, η διοίκηση συμφώνησε.

Πραγματικά απίστευτα πράγματα καθώς το τόσο μεγάλο πρόβλημα και την τόση μεγάλη σύγκρουση με τους εργαζομένους και την αντιπολίτευση του δήμου ο κύριος δήμαρχος τη χρέωσε στις Οικονομικές Υπηρεσίες του δήμου. Οι εργαζόμενοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έγιναν για μια ακόμα φορά ο αποδιοπομπαίος τράγος της διοίκησης Μανδαλιανού!

Μέσα σε λίγες λέξεις του δημάρχου ξεχάστηκαν τα όσα ειπώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από τη διοίκηση Μανδαλιανού για τις σχολικές καθαρίστριες, ξεχάστηκε η μάχη που δόθηκε από τη διοίκηση του δήμου να προσλάβει τις σχολικές καθαρίστριες με 5ωρη απασχόληση και φτάσαμε να φορτώνεται το φταίξιμο στις Οικονομικές Υπηρεσίες. Ευτυχώς οι σχολικές καθαρίστριες δεν πρόκειται να ξεχάσουν  από ποιον υπέστησαν την ταλαιπωρία.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ