Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά ήταν σκωπτικά τα άρθρα σχετικά με το συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ και...

Τελικά ήταν σκωπτικά τα άρθρα σχετικά με το συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ και τον Κώστα Σωτηράκη

Πάνε δύο μήνες από τότε που ξεκίνησε να έρχεται ο νέος συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ που υποσχόταν πολιτική αλλαγή στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, σύμφωνα με δημοσίευμα σε ενημερωτική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα είχαν αρχίσει να γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να συγκροτηθεί ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο για να ταράξει τα νερά. Έτοιμοι ήταν και οι άνθρωποι που θα έφτιαχναν το ψηφοδέλτιο και θα τάραζαν τα νερά.

Στο συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ, που ξεκίνησε και ερχόταν, σίγουρα δεν ήταν επιβιβασμένος ο Κώστας Σωτηράκης αφού είχε αρχίσει να μην τα λέει καλά, να πατάει σε δυο βάρκες, να είναι εκλεγμένος στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα να είναι αντιδήμαρχος δεξιού δημάρχου. Τα παραπάνω επίσης τα έγραφε η ίδια ενημερωτική ιστοσελίδα.

Ο νέος συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ ακόμη δεν φάνηκε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Μάλλον ούτε λάστιχο έπαθε στο δρόμο και καθυστερεί, ούτε δεν ξεκίνησε ακόμη την πορεία του, ούτε οι άνθρωποι που ξεκινούσαν να ταράξουν τα νερά άλλαξαν γνώμη. Απλά τα άρθρα ήταν όντως σκωπτικά και ο νέος συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ δεν θα φτάσει ποτέ.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ1. Η αλήθεια είναι πως δεν γράφτηκαν άλλα σκωπτικά άρθρα για τον Κώστα Σωτηράκη και το νέο συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ. Δόθηκε προτεραιότητα σε άλλα σκωπτικά άρθρα για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

ΥΓ2. Η μόνη περίπτωση να δημιουργηθεί δημοτική παράταξη του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου μάλλον είναι μόνο η περίπτωση που αποφασίσει να αναλάβει επικεφαλής αυτής ο Κώστας Σωτηράκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ