Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑναφορά του Στάθη Καϊτετζίδη σ’ αυτούς που τους έχει κόψει την καλημέρα

Αναφορά του Στάθη Καϊτετζίδη σ’ αυτούς που τους έχει κόψει την καλημέρα

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου, ο πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και νυν δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, Στάθης Καϊτετζίδης, μέσα σε 17 περίπου λεπτά, αναφερόμενος στο θέμα του ΘΕΠΑΝ, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι:

  • Δεν μιλούσε με το νυν αντιδήμαρχο Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου και πρώην δημοτικό σύμβουλο του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, Κώστα Αμανατιάδη, από το 2006 και μίλησαν στις πρόσφατες διαδικασίες για εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ (Στα 19 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=1p_7CqJ8DZM&t=1222s).
  • Δεν λέει ούτε καλημέρα με τον πρώην δημοτικό σύμβουλο του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Δημήτρη Αποστόλου (Στα 6 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=1p_7CqJ8DZM&t=1222s).
  • Έχει αντιπαλότητα με τον πρώην δήμαρχο του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Στάθη Λαφαζανίδη (Στα 20 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=1p_7CqJ8DZM&t=1222s). Σ’ αυτήν την τελευταία περίπτωση ο κύριος Καϊτετζίδης δεν ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο αν με τον κύριο Λαφαζανίδη έχουν κομμένη την καλημέρα ή αν την είχαν κομμένη και σε κάποια στιγμή την επανέλαβαν και αν την επανέλαβαν πότε έγινε αυτό.

Δυστυχώς ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διέκοψε τον Στάθη Καϊτετζίδη και δεν μάθαμε σε ποιους άλλους έχει κόψει την καλημέρα. Ο κύριος Καϊτετζίδης είπε πως θα αναφερθεί ξανά στο θέμα σε επόμενες συνεδριάσεις, οπότε ευελπιστούμε να μάθουμε με ποιους άλλους δεν μιλάει ο πρώην δήμαρχος.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ