Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓυναίκα δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Γυναίκα δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Με βάση την τελευταία δημοσκόπηση στην οποία Κορδελιώτες και Ευοσμίτες εκφράζονται με ποσοστό 81% υπέρ μιας γυναικείας παρουσίας στο δημαρχιακό θώκο, 10% κατά, ενώ 9% δεν γνωρίζουν/δεν απαντούν , και εάν υποθέσουμε ότι στις εκλογές τελικά οι πολίτες θα ψηφίσουν όπως απάντησαν στη δημοσκόπηση, τα ποσοστά των έως τώρα ανδρών υποψηφίων δημάρχων Κορδελιού Ευόσμου διαμορφώνονται ως εξής:

Κλεάνθης Μανδαλιανός, Βασίλης Ανδρεάδης, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, Μιλτιάδης Τασούλης, Δημήτρης Χρήστου, θα λάβουν κατά μέσο όρο 2%.

Με δεδομένο όμως ότι υποψήφιοι θα είναι και ο Νίκος Ζυγάς και ο Θανάσης Κοκονάς και αν δεν είναι οι ίδιοι θα είναι άλλοι στη θέση τους, τα ποσοστά διαμορφώνονται όπως παρακάτω:

Κλεάνθης Μανδαλιανός, Βασίλης Ανδρεάδης, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, Μιλτιάδης Τασούλης, Δημήτρης Χρήστου, Νίκος Ζυγάς, Θανάσης Κοκονάς, θα λάβουν κατά μέσο όρο 1,4%.

Δεν ξέρουμε τι θα κάνει τελικά ο Γιάννης Γιαννακόπουλος και ένας ακόμα συντοπίτης μας που το όνομά του ακούστηκε τις προηγούμενες μέρες. Αν κατέλθουν και αυτοί τότε οι άντρες υποψήφιοι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου θα πάρουν κατά μέσο όρο λίγο πάνω από 1%!

Γυναίκα δήμαρχος λοιπόν από την πρώτη Κυριακή στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Η μόνη περίπτωση να μην συμβεί κάτι τέτοιο είναι να κατέλθουν δύο γυναίκες υποψήφιες δήμαρχοι και να χάσει η μία με διαφορά μερικών ψήφων. Οι άντρες υποψήφιοι δήμαρχοι θα δώσουν μάχη για να εκλέξουν έστω τον εαυτό τους ως δημοτικό σύμβουλο και όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να φτάσουμε στις δημοτικές εκλογές με σώας τας φρένας!!

Θεόφραστος Ασκλήπης

Γυναίκα δήμαρχος και ας έχει «αδύναμους» συνεργάτες!
Κορδελιώτες και Ευοσμίτες θέλουν γυναίκα δήμαρχο ακριβώς όμως με τα χαρακτηριστικά του Κλεάνθη Μανδαλιανού!
8 στους 10 Κορδελιώτες και Ευοσμίτες θα ήθελαν γυναίκα δήμαρχο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ