Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝα συγκληθεί άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου για τον Αγροτικό Αστέρα

Να συγκληθεί άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου για τον Αγροτικό Αστέρα

Στο metrosport.gr μίλησε, χθες Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022, ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Χρόνης Παπαβραμίδης, όπου είπε τα παρακάτω ενδιαφέροντα πράγματα:

  • Ένα σωρό ομάδες δεν ήταν εγγεγραμμένες στο μητρώο και κάποιες ανέβηκαν στη Σούπερ Λιγκ 2, άρα πρέπει να τιμωρηθούν και αυτές.
  • Η προθεσμία ήταν μέχρι 31 Ιουλίου, ήδη δόθηκε παράταση για τις 17 Αυγούστου και ο Αγροτικός Αστέρας είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο από τις 19 Απριλίου.
  • Ο Αγροτικός Αστέρας έπαιξε όλα τα παιχνίδια, έπαιξε στο μπαράζ, μπήκε στην κλήρωση και είχε διαιτητές στα παιχνίδια του γιατί πήρε την έγκριση της ΕΠΟ.
  • Τα παιχνίδια παίζονται στα γήπεδα. Και ο Αγροτικός Αστέρας μπορούσε να κάνει δύο-τρεις ενστάσεις και δεν έκανε καμία.
  • Την τελευταία χρονιά ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα πούλησε το εξοχικό του για να βγάλει την ομάδα. Το πούλησε για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα μπαράζ.
  • Η ομάδα πλήρωνε τρεις χιλιάδες ευρώ για τα έξοδα των διαιτητών αφού αυτοί ήταν από την Κρήτη και την Αθήνα λες και δεν υπήρχαν διαιτητές από τον Έβρο μέχρι τον Βόλο.
  • Ο Αγροτικός Αστέρας είχε ανέβει δύο μήνες πριν τελειώσει το Πρωτάθλημα και είχε 15 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Η ομάδα που έκανε την ένσταση και ήταν 15 βαθμούς πίσω, για ποιο λόγο την έκανε; Γιατί την έκανε μόνο για τον Αστέρα και όχι πανελλήνια; Γιατί να τιμωρηθεί μόνο ο Αγροτικός Αστέρας;

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα είπε επίσης στο metrosport.gr πως, αν ο Αστέρας δεν ανέβει στο Σούπερ Λινγκ 2, θα ξεσηκωθεί όλος ο Εύοσμος. Με τι μούτρα θα έρθουν να μιλήσουν στον Εύοσμο, αναρωτήθηκε ο κύριος Παπαβραμίδης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, ενώ συνεδρίασε χθες Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022, δεν εξέδωσε κάποιο ψήφισμα συμπαράστασης στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και ταυτόχρονα διαμαρτυρίας προς τους αρμόδιους φορείς για την διακριτική συμπεριφορά σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου οφείλει άμεσα, με συνεννόηση των επικεφαλής των παρατάξεων, να συνεδριάσει εκτάκτως είτε με τηλεδιάσκεψη είτε δια περιφοράς και να εκδώσει ψήφισμα το οποίο θα αποστείλει στην κεντρική εξουσία, στην ΕΠΟ και σε όλους τους αρμόδιους. Δεν γίνεται να τιμωρείται και να μην ανεβαίνει στη Σούπερ Λινγκ 2 η ομάδα του δήμου επειδή δεν είχε κάνει εγγραφή στο μητρώο της ΕΠΟ και την ίδια στιγμή άλλες ομάδες που επίσης δεν είχαν κάνει εγγραφή να ανεβαίνουν. Δεν γίνεται η διοίκηση Μανδαλιανού να αδρανεί μπροστά σ’ αυτήν την κατάσταση.

Νάκ.

Ομάδα της καρδιάς μας ο Αγροτικός Αστέρας αλλά μόνο στα πανηγύρια!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ