Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚώστας Αμανατιάδης: Το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο

Κώστας Αμανατιάδης: Το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο

Την παράταξη του Θανάση Κοκονά ευχαρίστησε ο Κώστας Αμανατιάδης για την ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή σχετικά με το ΘΕΠΑΝ

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 6ης Ιουλίου 2022, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Αμανατιάδης, αναφερόμενος στο θέμα του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) είπε μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

«Τέλος κλείνοντας ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την παράταξη του κυρίου Κοκονά, η οποία τόλμησε, πήρε θέση, άσχετα αν δεν συμφωνούμε σε όλα, και έκανε την πολύ καλή ενέργεια να φέρει το θέμα στη Βουλή, διότι οι πιέσεις οι οποίες θα ασκηθούνε στο Δημοτικό Συμβούλιο, γνωρίζετε ότι θα είναι μεγάλες.

Το διακύβευμα είναι μεγάλο. Είναι μια περιουσία 7 εκατομμυρίων η οποία πραγματικά ανήκει στο δήμο. Εμείς χτίσαμε, εμείς το αναπλάσαμε και ανήκει σ’ εμάς.

Και ανήκει σ’ εμάς όχι γι’ αυτόν τον λόγο μόνο αλλά και συνταγματικά. Υπάρχουν αποφάσεις του Αρείου Πάγου οι οποίες λένε ξεκάθαρα ότι τα κοιμητήρια περιέρχονται στους δήμους» (Στα 38 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=kPI3HoJMMCA&t=2077s).

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για να πει πως υπάρχει τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου από το 2014.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ