Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟμάδα της καρδιάς μας ο Αγροτικός Αστέρας αλλά μόνο στα πανηγύρια!

Ομάδα της καρδιάς μας ο Αγροτικός Αστέρας αλλά μόνο στα πανηγύρια!

Στις 8 Ιουνίου 2022, η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου πανηγύριζε γιατί, όπως έγραφε, «Η ομάδα της καρδιάς μας, ο Αγροτικός Αστέρας γιορτάζει πανηγυρικά την επιστροφή του στη Super League 2 και μας γεμίζει όλους με περηφάνια!». Η διοίκηση Μανδαλιανού ήταν περήφανη τότε που ο Αγροτικός Αστέρας ανέβαινε στη Super League 2.

Η ιστοσελίδα μάλιστα καλούσε τους κατοίκους του δήμου να πάρουν μέρος στους πανηγυρισμούς που διοργάνωσε εκείνην την ημέρα ο Αγροτικός Αστέρας με αποκορύφωμα την τελετή υποδοχής της πρωταθλήτριας ομάδας στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου. «Θα είμαστε όλοι εκεί να γιορτάσουμε την ιστορική επιτυχία της ομάδας του Δήμου μας!», κατέληγε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας του δήμου.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι. Ο Αγροτικός Αστέρας, με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, αποβλήθηκε οριστικά και αμετάκλητα, για τη μη εγγραφή του στα Μητρώα της ΕΠΟ. Στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσέφυγε ο Πανδραμαϊκός, ο οποίος παίρνει την άνοδο για τη Super League 2.

Η διοίκηση Μανδαλιανού, που πανηγύριζε μαζί με την ιστορική ομάδα του δήμου, δεν άρθρωσε κουβέντα αυτό το διάστημα. Σήμερα, ο πρώην αντιδήμαρχος Μιχάλης Χωραφάς έθεσε θέμα έκδοσης ψηφίσματος συμπαράστασης από το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου στον Αγροτικό Αστέρα για δικαίωσή του.

Φαίνεται πως η ομάδα του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας τιμωρείται, μετά από μια πανηγυρική πορεία, για μη εγγραφή στα Μητρώα της ΕΠΟ, για ένα ζήτημα που δεν επηρέασε την έκβαση του πρωταθλήματος. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μάλλον οι λόγοι θα είναι παραπάνω του ενός αλλά ένας βασικός σίγουρα είναι γιατί ο δήμος έχει μια διοίκηση που γενικώς αποδέχεται πράγματα χωρίς να πει κουβέντα. Ούτε μια ανακοίνωση δεν έβγαλε. Αν ήταν να κατηγορήσει την αντιπολίτευση θα είχε βγάλει δέκα ανακοινώσεις.

Ίσως η διοίκηση του δήμου να δικαιολογηθεί με το γεγονός πως δεν αντέδρασαν ούτε οι φίλαθλοι του Αγροτικού Αστέρα. Πώς να αντιδράσουν οι φίλαθλοι αυτού του δήμου; Σε ποιον δήμο να αντιδράσουν; Στο δήμο που φαίνεται να είναι μαλωμένος με τον αθλητισμό; Στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας που δεν έχει ούτε στάδιο, ούτε κολυμβητήριο; Στο δήμο που η διοίκηση Μανδαλιανού πανηγυρίζει γιατί η κεντρική εξουσία της έδωσε χρήματα για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου; Στο δήμο που η διοίκηση Μανδαλιανού παρουσιάζει ως απολύτως φυσιολογική την απάντηση της κεντρικής εξουσίας πως το κολυμβητήριο δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί και θα στέκει κουφάρι γιατί δεν υπάρχουν λεφτά; Στο δήμο που η διοίκηση πανηγυρίζει γιατί μερεμετίζει κλειστά και ανοιχτά γήπεδα;

Η διοίκηση Μανδαλιανού και στην περίπτωση του Αγροτικού Αστέρα ήταν μόνο για τα πανηγύρια και τις φωτογραφίες, όπως είναι και για όλες τις άλλες υποθέσεις. Μόλις φάνηκαν τα προβλήματα η διοίκηση Μανδαλιανού έγινε καπνός, έγινε άφαντη!

Νάκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ