Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Από την τσέπη του θα πληρώνει ο δήμαρχος τις σχολικές καθαρίστριες»;

«Από την τσέπη του θα πληρώνει ο δήμαρχος τις σχολικές καθαρίστριες»;

Ανάρτηση έκανε η Μαρίνα Σαμαρτζίδου Βότση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για την προσπάθεια της διοίκησης Μανδαλιανού να μην προσλάβει τις σχολικές καθαρίστριες με πλήρες ωράριο.

Τη δημοσίευση η Μαρίνα Σαμαρτζίδου Βότση την έκανε σχολιάζοντας το άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Θα συμπεριφέρονταν έτσι στα παιδιά τους τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού;».

Ολόκληρη η δημοσίευση είναι η παρακάτω:

«Και γιατί δεν θέλει να τις προσλάβει με πλήρες ωράριο;

Μήπως τις πληρώνει ο Δήμαρχος από την τσέπη του;

Μήπως κάνει οικονομία στον κρατικό προϋπολογισμό;

Μήπως υπάρχει κάτι που δεν το ξέρουμε;

Μήπως κανένα εργολαβικό συνεργείο καθαριότητας υπάρχει στον ορίζοντα;

Πάντως λύση υπάρχει,  οι 5ωρες καθαρίστριες να πηγαίνουν στο σπίτι τους μόλις τελειώνει το ωράριο τους και για να μη μείνουν μισοκαθαρισμένα τα σχολεία να αναλάβουν την υπόλοιπη καθαριότητα οι δημοτικοί σύμβουλοι της Διοίκησης.

Δίκαιο έτσι;»

Μια πολύ σωστή πρόταση της συντοπίτισσάς μας. Εάν θέλει η διοίκηση Μανδαλιανού σχολικές καθαρίστριες με 5ωρη απασχόληση και πεντακάθαρα σχολεία, μπορούν τα στελέχη της να πιάνουν τη σκούπα και τη σφουγγαρίστρα για να συμπληρώσουν τη δουλειά των σχολικών καθαριστριών.

*Η Μαρίνα Σαμαρτζίδου Βότση είναι γνωστή στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου για τη δραστηριοποίησή της στην υπόθεση της προστασίας του περιβάλλοντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ