Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Έχω ράμματα για τη γούνα του Καϊτετζίδη»

«Έχω ράμματα για τη γούνα του Καϊτετζίδη»

«Έχω ράμματα για τη γούνα του Καϊτετζίδη», είπε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Αμανατιάδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 6ης Ιουλίου 2022.

Ο κύριος Αμανατιάδης είπε την παραπάνω κουβέντα για τον πρώην δήμαρχο του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και νυν δημοτικό σύμβουλο Κορδελιού Ευόσμου, Στάθη Καϊτετζίδη, αναφερόμενος σε όσα συμβαίνουν σχετικά με το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια).

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών αναφέρθηκε σε ανακοινώσεις που εκδίδονται και τις οποίες, μεταξύ άλλων, υπογράφει ο κύριος Καϊτετζίδης.

Ο Κώστας Αμανατιάδης χαρακτήρισε τις συγκεκριμένες ανακοινώσεις κατάπτυστες, συκοφαντικές και απειλητικές και συμπλήρωσε ότι γράφουν πως η διοίκηση Μανδαλιανού θα παραχωρήσει το ΘΕΠΑΝ στην Εκκλησία και ότι πληρώνει ενοίκια στην Εκκλησία. Ο κύριος Αμανατιάδης κατηγόρησε τον κύριο Καϊτετζίδη και όσους υπογράφουν τις ανακοινώσεις πως διασπείρουν ειδήσεις και διαιρούν τον κόσμο.

«Δεν μπορούμε να βγούμε έξω στον κόσμο και μας βρίζουνε, μας φτύνουνε για κάτι στο οποίο δεν είχαμε καμία συμμετοχή», τόνισε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Αμανατιάδης στα 20 λεπτά του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=kPI3HoJMMCA

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ