Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ενημερώνει τη Μητρόπολη πριν στείλει έγγραφα για...

«Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ενημερώνει τη Μητρόπολη πριν στείλει έγγραφα για το ΘΕΠΑΝ στο υπουργείο»

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 6ης Ιουλίου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Κοντσίδης αναφέρθηκε σε κάποια συγκέντρωση πολιτών για το ΘΕΠΑΝ (παλιά κοιμητήρια Ελευθερίου Κορδελιού) στην οποία προσκλήθηκε και παραβρέθηκε και στην οποία ήταν παρών ο Στάθης Καϊτετζίδης, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού.

Σ’ εκείνην τη συγκέντρωση, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αντώνης Κοντσίδης, ο κύριος Καϊτετζίδης είχε πει πως ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Ρούμελης, πριν στείλει οποιοδήποτε έγγραφο για την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ στο υπουργείο ενημερώνει τη Μητρόπολη (Στη 1 ώρα 8 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=kPI3HoJMMCA).

Ο κύριος Κοντσίδης είπε πως σ’ εκείνην τη συγκέντρωση είχε πει στον κύριο Καϊτετζίδη πως αυτό το πράγμα θα το πει στο Δημοτικό Συμβούλιο κι εκείνος του απάντησε να το πει και μάλιστα ο πρώην δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού είπε πως εάν ο κύριος Ρούμελης απαντήσει πως δεν ενημερώνει τη Μητρόπολη τότε εκείνος θα απαντήσει.

Ο Αντώνης Κοντσίδης ζήτησε από τον πρόεδρο απάντηση στα λεγόμενα του κυρίου Καϊτετζίδη, τονίζοντας πως ξαφνιάστηκε ακούγοντας τέτοια πράγματα από τον πρώην δήμαρχο.

Η απάντηση του Γιώργου Ρούμελη ήταν ότι από την ανάληψη των καθηκόντων του δεν έχει καμία επικοινωνία με τον Μητροπολίτη, αφού δεν έτυχε ούτε να τον συναντήσει.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ