Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν αρνείται να κάνει απολογισμό μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν αρνείται να κάνει απολογισμό μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο

Δημόσια πρόσκληση απεύθυνε στον Κλεάνθη Μανδαλιανό ο δημοσιογράφος της EURO τηλεόρασης Αλέξανδρος Φερραίος για να δώσει συνέντευξη και να κάνει απολογισμό για το έργο του.

Η δημόσια πρόσκληση του δημοσιογράφου έγινε με σχόλιο στην ανάρτηση του κυρίου δημάρχου στην οποία πανηγυρίζει για τα αποτελέσματα της απογραφής 2021.

Από αυτά που γράφει ο κύριος Φερραίος, φαίνεται πως έχει απευθύνει πολλές φορές πρόσκληση στον κύριο δήμαρχο για συνέντευξη, στις οποίες όμως δεν ανταποκρίθηκε.

Γενικώς ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δίνει συνεντεύξεις στα κανάλια κι έτσι αναρωτιόμαστε γιατί δεν ανταποκρίνεται στις προσκλήσεις του κυρίου Φερραίου.

Πάντως, για να μην πικραίνεται ο κύριος Φερραίος, πρέπει να ξέρει ότι ο κύριος Μανδαλιανός τάζει και ξανατάζει απολογισμό του έργου του στο Δημοτικό Συμβούλιο, τον οποίο όμως ποτέ δεν κάνει. Για να ακριβολογούμε, έκανε έναν απολογισμό μόνο με τα μέλη της παράταξής του για να αλληλοχειροκροτηθούν και να αλληλοθαυμαστούν.

Η δημόσια πρόσκληση του Αλέξανδρου Φερραίου είναι η παρακάτω:

«Δήμαρχε Kleanthis Mandalianos σας έχω καλέσει πολλές φορές στο κανάλι μέσω των εκπομπών αλλά και μέσα από επικοινωνία με το γραφείο σας. Θα κάνω και εδώ δημόσια πλέον τη πρόσκληση και ελπίζω να απαντήσετε επιτέλους θετικά μήπως και καταφέρουμε να κάνουμε έναν απολογισμό δημόσια σχετικά με τις 1.000 + μέρες που είστε στο τιμόνι του δήμου».

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ