Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού κρύβεται πίσω από υπάλληλο για τις σχολικές καθαρίστριες

Η διοίκηση Μανδαλιανού κρύβεται πίσω από υπάλληλο για τις σχολικές καθαρίστριες

Η διοίκηση Μανδαλιανού μας έχει συνηθίσει στο κρυφτούλι. Η διοίκηση Μανδαλιανού μας έχει συνηθίσει επίσης στο να κοσκινίζει με τους μήνες, επειδή δεν θέλει να ζυμώσει.

Την προηγούμενη φορά ήταν για το εντέλλεσθαι που έπρεπε να δώσει ο δήμαρχος σχετικά με την έκδοση οικοδομικών αδειών, αφού η οδηγία SEVESO δεν είχε θέση νόμου και δεν μπορούσε να γίνεται επίκλησή της προκειμένου να μην εκδίδονται οικοδομικές άδειες.

Τότε ο κύριος δήμαρχος είχε κρυφτεί πίσω από ένα έγγραφο που βρήκε ο Γενικός Γραμματέας του δήμου, σύμφωνα με το οποίο ο δήμαρχος δεν μπορούσε να δώσει εντέλλεσθαι για την έκδοση οικοδομικών αδειών. Το έγγραφο αυτό βρέθηκε αφού πρώτα ο δήμαρχος ζήτησε και πήρε ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία εκφραζόταν η στήριξη των δημοτικών συμβούλων στο εντέλλεσθαι του δημάρχου για την έκδοση οικοδομικών αδειών.

Αυτήν τη φορά η διοίκηση Μανδαλιανού προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από έγγραφο του Προϊσταμένου Οικονομικών Υπηρεσιών και με βάση το έγγραφο ενός υπαλλήλου να ανατρέψει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την πρόσληψη Σχολικών Καθαριστριών πλήρους ωραρίου για το έτος 2022-2023. Η διοίκηση Μανδαλιανού, κόντρα στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προσπαθεί να προσλάβει Σχολικές Καθαρίστριες 5ωρης απασχόλησης.

Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι και απίστευτη και απίθανη καθώς προσπαθεί, κρυπτόμενη πίσω από έγγραφα μετακλητών και υπαλλήλων, να μην εφαρμόσει τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες είναι προς όφελος των κατοίκων και του δήμου. Με τέτοιες συμπεριφορές η δημοσκοπική κατρακύλα της διοίκησης Μανδαλιανού είναι απολύτως φυσιολογική.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ