Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤρεις μήνες πριν από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Τρεις μήνες πριν από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Πόσο γρήγορα περνάει αυτός ο άτιμος ο καιρός. Αμείλικτος είναι με τη διοίκηση Μανδαλιανού. Δεν λέει να κολλήσει πέντε/έξι χρόνια στην ίδια μέρα μπας και καταφέρει ο δήμαρχος με τη διοίκησή του να κάνουν κάποιο έργο.

Τέσσερις μήνες μετά από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου που έγινε χωρίς φιλαρμονική εξαιτίας της αποχής των εκτελεστών και η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα ώστε να επανασυγκροτηθεί η φιλαρμονική.

Σχεδόν δέκα μήνες η φιλαρμονική χωρίς αρχιμουσικό και η διοίκηση του δήμου δεν έχει κάνει τίποτα ούτε γι’ αυτό το θέμα.

Τέσσερις μήνες μετά από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου που έγινε χωρίς φιλαρμονική και η διοίκηση του δήμου δεν έχει σχεδιάσει τη δημιουργία μιας φιλαρμονικής που ταιριάζει και αξίζει στο 2ο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας, όπως είχε δεσμευτεί στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά την 25η Μαρτίου του 2022.

Τρεις μήνες μένουν για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και η διοίκηση Μανδαλιανού δεν έχει κάνει τίποτα για να μην ζήσει ο δήμος τα ίδια που έζησε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Οι τρεις μήνες θα περάσουν πολύ γρήγορα, καθώς μεσολαβεί ο Αύγουστος και ο μισός Σεπτέμβριος που ακόμη η διοίκηση Μανδαλιανού θα βρίσκεται σε καλοκαιρινό κλίμα. Οι τρεις μήνες θα περάσουν γρήγορα και ο δήμαρχος θα λύσει ξανά το πρόβλημα της παρέλασης με «εισαγόμενους» μουσικούς.

Ίσως ο δήμαρχος να έχει βάλει στοίχημα πως μπορεί να καταφέρει δημοσκοπικά να πάρει και χειρότερα νούμερα από αυτά που ανακοινώθηκαν προχθές. Ίσως ο δήμαρχος έχει βάλει στόχο οι θετικές γνώμες για τη διοίκησή του να πέσουν σε μονοψήφιο αριθμό!

Κιμ. Ο.

Ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Κορδελιού Ευόσμου απαντάει σε όλους και για όλα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ