Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Το σενάριο ότι ο Μανδαλιανός μπορεί να μην φτάσει ούτε στον δεύτερο...

«Το σενάριο ότι ο Μανδαλιανός μπορεί να μην φτάσει ούτε στον δεύτερο γύρο…»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Νέα δημοσκοπική κατρακύλα της διοίκησης Μανδαλιανού και του δημάρχου»:

«Η κριτική που ασκούμε στην διοίκηση Μανδαλιανού ως δημοσιογράφοι και πολίτες είναι εύστοχη λοιπόν. Γίνεται με μοναδικό κριτήριο το έργο που επιτελεί και τα αποτελέσματα της μέριμνας προς το κοινωνικό σύνολο. Τουτέστιν

α] το συμπέρασμα ότι είναι η χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε από τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου είναι υπαρκτό

β] οι αμπελοφιλοσοφίες κάποιων ότι ο δήμαρχος επειδή παίρνει πολλά like στις αναρτήσεις του σημαίνει ότι ο κόσμος τον θέλει άρα θα κρίνουν και το εκλογικό αποτέλεσμα είναι τελείως ανυπόστατες και

γ] το σενάριο ότι ο Μανδαλιανός μπορεί να μην φτάσει ούτε στον δεύτερο γύρο των εκλογών είναι υπαρκτό και εφικτό αρκεί οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι να δουλέψουν με στρατηγική και όχι με σύστημα αέρα πατέρα!

Εννοείται ότι οι επόμενες δημοσκοπήσεις θα είναι χειρότερες έως τραγικές όταν εις βάρος κάποιων εκ των σημερινών αντιδημάρχων ακουστούν κάποια κατορθώματα που έκαναν νομίζοντας ότι κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι. Καλά μπάνια, ο Σεπτέμβρης είναι κοντά!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ