Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧριστουγεννιάτικα σήματα οδικής κυκλοφορίας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Χριστουγεννιάτικα σήματα οδικής κυκλοφορίας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, με την παράταξη Μανδαλιανού στο τιμόνι του, πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου τοποθετήθηκαν φωτοβολταϊκά στα STOP της συμβουλής των οδών 25ης Μαρτίου με Παπάγου.

Προφανώς τα φωτοβολταϊκά είναι για να θερμαίνουν τα STOP ώστε να μην πιάνει απάνω τους χιόνι όταν χιονίζει και να μένουν καθαρά.

Τα παραπάνω περνούν από το μυαλό σου όταν βλέπεις τα φωτοβολταϊκά πάνω στα STOP από μακριά.

Όταν φτάσεις μπροστά στο STOP καταλαβαίνεις ότι τα φωτοβολταϊκά είναι για να δημιουργήσουν Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, αφού δίνουν ενέργεια σε μικρά λαμπιόνια περιμετρικά του σήματος οδικής κυκλοφορίας.

Τελικά τα STOP δεν είναι θερμαινόμενα, αλλά Χριστουγεννιάτικα. Η διοίκηση Μανδαλιανού ετοιμάζεται από τώρα να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και στολίζει τα σήματα οδικής κυκλοφορίας με λαμπιόνια που παίρνουν ενέργεια από φωτοβολταϊκά!

Τα Χριστουγεννιάτικα STOP όμως το βράδυ παίζουν έναν επιπλέον ρόλο. Δεν δημιουργούν μόνο Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα εν μέσω καλοκαιριού, αλλά επιπλέον προλαμβάνουν τα τροχαία ατυχήματα. Μόνο το βράδυ όμως, αφού την ημέρα δεν φαίνονται.

Βρε λες τελικά όταν έλεγε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός για κατασκευή κόμβων στην οδό 25ης Μαρτίου να εννοούσε την τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικων σημάτων οδικής κυκλοφορίας; Ας περιμένουμε να μας διαφωτίσει για το θέμα ο kostas papaioannou…

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ