Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Παρακμιακή συζήτηση επιπέδου καφενείου»

«Παρακμιακή συζήτηση επιπέδου καφενείου»

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο Νίκος Ζυγάς

Συναισθήματά θλίψης και απογοήτευσης μου δημιουργήθηκαν παρακολουθώντας το δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης του δήμου μας (Κορδελιού Ευόσμου) αλλά και θυμού ταυτόχρονα για τα όσα ειπώθηκαν και διαδραματίσθηκαν.

Μια συνεδρίαση όπου με πολλή ευκολία σπιλώθηκαν και λοιδορήθηκαν συμπολίτες μας και δημοτικοί σύμβουλοι, προσωπικότητες του δήμου μας, κάτω από την ανοχή του προεδρείου αλλά και του κυρίου δημάρχου.

Η συνεδρίαση κατέληξε σε μια παρακμιακή συζήτηση επιπέδου καφενείου και όχι όπως αρμόζει στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο Μακεδονίας Θράκης. Κεντρικό πρόσωπο της επίθεσης της διοίκησης ο Στάθης Καϊτετζίδης πρώην δήμαρχος Ελευθερίου-Κορδελιού και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξή μας “Συμμαχία πολιτών Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου”

Ενός ανθρώπου που πάλεψε σε όλη του τη ζωή για τα αυτοδιοικητικά του Δήμου Ελευθερίου-Κορδελιού και τώρα παλεύει με τον ίδιο ζήλο για τα δικαιώματα και την λύση προβλημάτων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Ενός ανθρώπου που άφησε το στίγμα του στα αυτοδιοικητικά και αναμόρφωσε το Δήμο Ελευθερίου-Κορδελιού μετατρέποντάς τον σε ένα πρότυπο ευρωπαϊκού Δήμου. Τους ενόχλησε ιδιαίτερα η δραστηριότητα και οι πρωτοβουλίες του αναπτύσσει μαζί με άλλους συμπολίτες μας, για την κατοχύρωση της δημόσιας περιουσίας περιουσίας. Αυτούς τους πολίτες όμως θέλουμε. Ενεργούς, διεκδικητικούς, συμμετοχικούς. Που να μην υποκύπτουν σε κάθε είδους πιέσεις!!!

Στο δρόμο για το μέλλον του Δήμου μας, αγαπητοί μας συμπολίτες, σας έχουμε ανάγκη!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ