Στου Μανδαλιανού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα…

0
77
TEST

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 6ης Ιουλίου 2022, για μία ακόμα φορά δεν υπήρξε διαδικασία ερωτήσεων τοποθετήσεων αφού συζητήθηκε για πολλή ώρα το θέμα του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού με αποτέλεσμα να περάσει η ώρα και να μείνουν στην αίθουσα λίγοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Παρ’ όλο που το να μη γίνουν ερωτήσεις στη συγκεκριμένη συνεδρίαση φαντάζει αντικειμενικό γεγονός, ο πρόεδρος του Σώματος θα έπρεπε να ενημερώσει τους δημοτικούς συμβούλους που ήταν παρόντες. Δεν το έκανε. Αυτοβούλως πάλι κατήργησε τη διαδικασία των ερωτήσεων και των τοποθετήσεων.

Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 15ης Ιουνίου 2022, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου αποχώρησε κι έτσι δεν άκουσε τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης επειδή, όπως είπε, είχε μία σοβαρή υποχρέωση.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 1ης Ιουνίου 2022, ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν άφησαν, εντελώς αντικανονικά, να γίνουν ερωτήσεις και τοποθετήσεις γιατί θα κρατούσε πολλή ώρα η συνεδρίαση.

Η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου 2022 λόγω καλοκαιρινής περιόδου.

Η τελευταία φορά που ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, άκουσε τις τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης και απάντησε στις ερωτήσεις της, ήταν στις 11 Μαΐου 2022.

Ο κύριος Μανδαλιανός, δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, θα συμπληρώσει δυόμιση μήνες χωρίς να απαντήσει σε ερωτήσεις της αντιπολίτευσης και να ακούσει τις τοποθετήσεις της. Δύσκολα η αντιπολίτευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου μπορεί να κάνει ερωτήσεις στο δήμαρχο, γιατί στου Μανδαλιανού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Η απαξίωση της διαδικασίας των ερωτήσεων/τοποθετήσεων από τον κύριο Μανδαλιανό είναι πρωτοφανής και απαράδεκτη.

Κιμ. Ο.

Καμαρώστε το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου
Ξανακαμαρώστε το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ