Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔήλωση του Κώστα Αμανατιάδη στην «Αγκίδα» για την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ

Δήλωση του Κώστα Αμανατιάδη στην «Αγκίδα» για την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ

Την παρακάτω δήλωση έκανε στην «Αγκίδα» ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Αμανατιάδης, για την υπόθεση του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού:

«Κύριε Γυμνασιάρχα

Όσο κι αν εντέχνως προσπαθείτε να πετάτε λάσπη στον Ήλιο, αυτός θα λάμπει για πάντα.

Ρασοπροσκυνητής δεν υπήρξα ποτέ. Τα μόνα πράγματα που προσκυνώ, είναι ο Πατήρ, ο Υιός, το Άγιο Πνεύμα και το δίκαιο των Ανθρώπων. Δεν ξέρω τι είστε, αλλά εγώ είμαι Χ.Ο.

Το πουλάκι κάποιοι το έδιωξαν από τη φωλιά του. Όντως έχει πετάξει. Όμως οι προσπάθειες οι δικές μου και της Διοίκησης είναι να το φέρουμε πίσω.

Πάντως δεν θα στείλουμε τον Δικολάβο (Αγράμματος δικηγόρος χωρίς πτυχίο) να το φέρει πίσω, όπως είπατε στη Λαϊκή Συνέλευση. Είναι υπόθεση πολύ σοβαρή.

Δεν σας κρίνω σαν εκπαιδευτικό, όμως στα Νομικά σας είστε τελείως μα τελείως ΑΣΧΕΤΟΣ. Είμαι πτυχιούχος Πανεπιστημίου, έχω 42,5 έτη εργασιακού βίου με τεράστια κοινωνική συμμετοχή, συνταξιούχος σήμερα. Καμία σχέση με το επάγγελμά σας (μισθοσυντήρητος Δημοσίου) και οι ικανότητές μου είναι τεράστιες και δημιουργικές. Το έχει δείξει άλλωστε η πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο επάγγελμά μου.

Θυμηθήκατε με καθυστέρηση 25 ετών την υπόθεση, εσείς και η παρέα σας, και προσπαθείτε, για πολιτικούς λόγους και για λόγους κάλυψης ευθυνών, να κατηγορήσετε εμάς οι οποίοι προσπαθούμε να αποκτήσουμε το ακίνητο μη έχοντας καμία ευθύνη για τις παραλείψεις, τα λάθη και τις σκοπιμότητες, ή μη, προηγούμενων Διοικήσεων.

Οι ύβρεις και οι απειλές που εκστομίσατε εναντίον μας ταιριάζουν σε ανθρώπους χαμηλού πνευματικού επιπέδου.

Προς ενημέρωσή σας κύριε Γυμνασιάρχα σας γνωρίζω ότι κινήσαμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να αναστρέψουμε το υπάρχον καθεστώς. Ήδη ενεργοποιήθηκαν οι θεσμικές Υπηρεσίες του κράτους, Διεύθυνση Γεωργίας, Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, το οποίο με έγγραφό του ζητά από τη Διεύθυνση Γεωργίας την Κτηματολογική εγγραφή κατ’ αρχάς υπέρ του Δημοσίου και κατόπιν θα ακολουθήσει η έκδοση του τίτλου υπέρ του Δήμου μας.

Καλά είναι να πάτε να μάθετε και λίγα Νομικά. Δεν πειράζει η ηλικία σας. Θα σας δεχθούν. Ποτέ δεν είναι αργά.

Ήδη σας ενημερώνουμε ότι μετά την επερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή από τη Λαϊκή Συσπείρωση θα ακολουθήσουν διαδικασίες πολύ δύσκολες και για πολλούς.

Σας καλώ λοιπόν να σταματήσετε να δηλητηριάζεται την κοινωνία, να διασπείρετε ψευδή πράγματα, να υβρίζετε, να συκοφαντείτε και να απειλείτε, διότι όλα αυτά θα τα βρείτε μπροστά σας και θα τρέχετε μαζί με την παρεούλα σας και δεν θα έχετε σταματημό.

Τέλος το ψήφισμα που στείλατε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και στο Δημοτικό Συμβούλιο θεωρήθηκε από το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου απαράδεκτο και κατάπτυστο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ