Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠολύ περίεργα πράγματα συνέβησαν στην ιστορία του ΘΕΠΑΝ

Πολύ περίεργα πράγματα συνέβησαν στην ιστορία του ΘΕΠΑΝ

Μιλώντας για το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 15ης Ιουνίου 2022, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κώστας Αμανατιάδης, είπε ότι μετά την ανάκληση της εγγραφής που έκανε ο δήμος, όλως περιέργως, υπάρχει και ανάκληση του Ελληνικού Δημοσίου. Έκανε ανάκληση και το Ελληνικό Δημόσιο από την εγγραφή (Στη 1 ώρα και 29 λεπτά του video: https://www.youtube.com/watch?v=ORWbndV7QR8&t=7391s).

Προφανώς ο κύριος Αμανατιάδης εννοεί την εγγραφή στο Κτηματολόγιο. Πολύ καλά εκφράζεται ο κύριος Αμανατιάδης με τις λέξεις «όλως περιέργως» γιατί δεν είναι δυνατόν να γίνεται ανάκληση υπέρ κάποιου ο οποίος δεν κατέχει τον τίτλο ιδιοκτησίας και ενώ κανένα από τα δύο μέρη δεν έχει προσκομίσει τον τίτλο ιδιοκτησίας.

Τελικά, πολύ περίεργα πράγματα συνέβησαν στην ιστορία του ΘΕΠΑΝ και το πιο περίεργο είναι πως ο πρώην δήμος Ελευθερίου Κορδελιού γνώριζε πως ο χώρος του ανήκει από την απάντηση που είχε πάρει από τη Διεύθυνση Γεωργίας. Ποτέ το Δημοτικό Συμβούλιο του ενιαίου δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν ενημερώθηκε γι’ αυτήν τη σημαντική λεπτομέρεια όταν γίνονταν συζητήσεις για το ΘΕΠΑΝ.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ