Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Σύλλογος Γονέων του 4ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου ευχαριστεί τα ΕΛΠΕ!

Ο Σύλλογος Γονέων του 4ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου ευχαριστεί τα ΕΛΠΕ!

Διαβάζουμε στη σελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου δημοτικού σχολείου στο facebook θερμές ευχαριστίες στα ΕΛΠΕ γιατί τους έκαναν ευγενική χορηγία έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και έναν προτζέκτορα για τους μαθητές. Μάλιστα τα ΕΛΠΕ ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του Συλλόγου.

Δεν φτάνουν όμως οι ευχαριστίες του Συλλόγου στα ΕΛΠΕ, δεν φτάνει που πήγαν και ζήτησαν χορηγία από τα ΕΛΠΕ ενώ ο δήμος πνίγεται καθημερινά στη δυσοσμία, δεν φτάνει που το ίδιο το σχολείο βρίσκεται σε σημείο που απολαμβάνει συχνά πυκνά τη δυσοσμία, δεν φτάνει που δεν ζήτησαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή από το δήμο αντί από τα ΕΛΠΕ, αλλά συνεχίζουν στην ανάρτησή τους γράφοντας πως «είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, το γεγονός ότι έχουμε κοντά μας επιχειρήσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο, προάγοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανθρωπιά, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη».

Η ανάρτηση ολοκληρώνεται με την ευχή η πράξη της εταιρείας  «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ» να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους!!!

Θεέ μου τι διαβάζουν τα μάτια μας; Τι είναι ελπιδοφόρο και πώς αποδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο, την κοινωνική της αλληλεγγύη και την ανθρωπιά η εταιρεία «Ελληνικά Πετρέλαια»; Με το να απαντάει χρόνια ολόκληρα πως δεν ήταν αυτή η πηγή της δυσοσμίας; Με το να πνίγει σχεδόν καθημερινά το δήμο στη δυσοσμία; Με το να φακελώνει τους δημοτικούς συμβούλους και τους κατοίκους του δήμου που δραστηριοποιούνται για την προστασία τους περιβάλλοντος;

Η συγκεκριμένη εταιρεία χρωστάει στο δήμο ένα ολόκληρο κλειστό γυμναστήριο, αυτό που δεσμεύτηκε στον τέως δήμαρχο Πέτρο Σούλα ότι θα κτίσει σε αντικατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου του Αθλητικού Πάρκο της ΕΚΟ το οποίο γκρέμισε και το οποίο είχε χτιστεί με χρήματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με χρήματα δηλαδή των πολιτών και ο Σύλλογος Γονέων του 4ου δημοτικού σχολείου της ζητάει έναν υπολογιστή και έναν προτζέκτορα και της πλέκει το εγκώμιο γι’ αυτά. Στη συγκεκριμένη εταιρεία επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την υπόθεση φακελώματος πολιτών, πολιτικών και φορέων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Τέλος, όσον αφορά την ευχή του Συλλόγου να αποτελέσει η πράξη των Ελληνικών Πετρελαίων παράδειγμα προς μίμηση, ο Θεός να μας φυλάει γιατί φανταστείτε τι θα γίνει εάν μαζευτούν στο δήμο κι άλλες εταιρείες που να μας φλομώνουν στη δυσοσμία κι από πάνω να μας φακελώνουν. Είναι βέβαια πολύ πιθανό όλες οι βιομηχανίες της Ελλάδας να μαζευτούν στο δήμο μας αφού τόσο ένθερμους χειροκροτητές σαν τη διοίκηση Μανδαλιανού και σαν το Σύλλογο Γονέων του 4ου δημοτικού δεν θα βρούνε πουθενά αλλού.

Βασίλης Κιμ.

Οι ευχαριστίες στα ΕΛΠΕ καλά κρατούν
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ