Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαμία κουβέντα της διοίκησης Μανδαλιανού για το κλειστό γυμναστήριο που πρέπει να...

Καμία κουβέντα της διοίκησης Μανδαλιανού για το κλειστό γυμναστήριο που πρέπει να χτίσουν τα ΕΛΠΕ

Η διοίκηση Μανδαλιανού, ενώ είναι λαλίστατη όσον αφορά την επανάληψη των μετρήσεων για τη δυσοσμία, κουβέντα δεν λέει για το γυμναστήριο το οποίο δεσμεύτηκαν ότι θα κατασκευάσουν τα ΕΛΠΕ, προκειμένου ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου να τους αφήσει να καταστρέψουν το Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ μέσα στο οποίο υπήρχε ένα καινούργιο κλειστό γυμναστήριο. Τα ΕΛΠΕ είχαν δεσμευτεί απέναντι στον τέως δήμαρχο Πέτρο Σούλα ότι θα κατασκευάσουν κλειστό γυμναστήριο όπου τους υποδείξει ο δήμος. Ο κύριος Σούλας είχε μεταφέρει τότε τη δέσμευση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου με την παρούσα σύνθεση, ο τέως δήμαρχος εξέφρασε την πρόθεσή του να μεταβεί στα ΕΛΠΕ με τον κύριο Μανδαλιανό προκειμένου να συνεννοηθούν για τη δέσμευση σχετικά με την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου. Ο κύριος Μανδαλιανός όχι μόνο δεν έχει κάνει κουβέντα για το θέμα, αλλά διάφορα στελέχη της διοίκησής του αναρωτήθηκαν πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο αφού ο δήμος δεν δέχεται χορηγία από τα ΕΛΠΕ!

Η διοίκηση Μανδαλιανού κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι αυτό δεν είναι χορηγία. Το χρωστάνε τα ΕΛΠΕ στο δήμο και μάλιστα χρωστάνε πολλά παραπάνω γιατί κατέστρεψαν το Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ, που φτιάχτηκε με χρήματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού. Η διοίκηση Μανδαλιανού κάνει πως δεν αντιλαμβάνεται ότι το κλειστό γυμναστήριο το χρωστάνε τα ΕΛΠΕ στο δήμο, όπως έκανε πως δεν αντιλαμβάνεται ότι το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού δεν μπορεί να ανήκει σε κανέναν άλλον εκτός από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Η διοίκηση Μανδαλιανού αντί να διεκδικήσει αυτό το κλειστό γυμναστήριο που χρωστάνε τα ΕΛΠΕ στο δήμο, έλαβε εκείνα τα 8.500 ευρώ της χορηγίας από τα ΕΛΠΕ, προκειμένου να δώσει άφεση αμαρτιών στα ΕΛΠΕ για τη δυσοσμία και για το Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ. Μάλιστα ο δήμαρχος επί ένα σχεδόν χρόνο καμαρώνει γιατί πέρυσι το Πάσχα γέμισε το τραπέζι των φτωχών με 8.500 ευρώ! Καμαρώνει ο δήμαρχος γιατί τα ΕΛΠΕ του έδωσαν 8.500 ευρώ για τους φτωχούς, ενώ πρέπει να δώσουν μερικά εκατομμύρια για να σταματήσει η δυσοσμία και να χτιστεί το κλειστό γυμναστήριο που οφείλουν να χτίσουν.

Γίνεται όποιος δημότης χρωστάει στο δήμο μερικά χιλιάρικα για οποιοδήποτε λόγο, να δώσει στο δήμο για τους φτωχούς μερικά ευρώ και να ξεχρεώσει; Γίνεται κύριε δήμαρχε;

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ