Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι ευχαριστίες στα ΕΛΠΕ καλά κρατούν

Οι ευχαριστίες στα ΕΛΠΕ καλά κρατούν

Απίστευτα και όμως αληθινά. Διαβάζουμε στη σελίδα στο facebook του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κορδελιού την παρακάτω ανάρτηση:

«Ειλικρινά, και με αίσθημα ευθύνης προς τα παιδιά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Ελληνικά Πετρέλαια, για την χορήγηση ταμπλετών, εκτυπωτή, διαδρόμου και προτζέκτορα, στο σχολείο μας. Γνωρίζοντας ότι οι καταστάσεις και οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικότερες, η προσφορά αναγκαίων αγαθών εκτιμάται βαθύτατα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και κατ’ επέκταση και από τα παιδιά μας. Η βοήθεια είναι μεγάλη. Ευχαριστούμε θερμά τον χορηγό αυτών».

Στο Κορδελιό που πνίγεται περισσότερο από όλο το δήμο στη δυσοσμία, Διοικητικό Συμβούλιο Γονέων και Κηδεμόνων εκτιμά βαθύτατα την προσφορά των ΕΛΠΕ! Μήπως εκτιμά και τη δυσοσμία; Μήπως εκτιμά και το φακέλωμα όσων δραστηριοποιούνται στην υπόθεση της υπεράσπισης του περιβάλλοντος;

Όμως στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κορδελιού υπάρχει ένα επιπλέον πρόβλημα. Ο νυν αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου και πρόεδρος της Α΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γιώργος Σταυρίδης, μαζί με το δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό δεν σταματούν να επαναλαμβάνουν πόσο νοιάζονται για τα παιδιά του συγκεκριμένου σχολείου. Δεν μπορούσαν δηλαδή σαν δήμος να χορηγήσουν στα παιδιά τα υλικά που χρειάζονταν και άφησαν τους γονείς να χτυπήσουν την πόρτα των ΕΛΠΕ; Με ποιο τρόπο νοιάζονται γι’ αυτά τα παιδιά; Με τα λόγια;

Βολικές χορηγίες για τη διοίκηση Μανδαλιανού και βολικές ευχαριστίες από Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων προς τα ΕΛΠΕ. Με αυτόν τον τρόπο οι διοικούντες το δήμο νομιμοποιούν την χορηγία που έλαβαν Μεγάλη Πέμπτη του 2021 από τον όμιλο ΕΛΠΕ κόντρα στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η διοίκηση Μανδαλιανού με κάθε τρόπο βοηθάει τα ΕΛΠΕ να περάσουν από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τη δυσοσμία. Ηθικός αυτουργός  αυτής της κατρακύλας των ευχαριστιών προς τα ΕΛΠΕ είναι η διοίκηση Μανδαλιανού.

Βασίλης Κιμ.

Ο Σύλλογος Γονέων του 4ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου ευχαριστεί τα ΕΛΠΕ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ