Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔήλωση του Γιάννη Καμαρινού για το νέο υποψήφιο δήμαρχο της παράταξης

Δήλωση του Γιάννη Καμαρινού για το νέο υποψήφιο δήμαρχο της παράταξης

Την παρακάτω δήλωση έκανε σήμερα ο Γιάννης Καμαρινός, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, στην «Αγκίδα»:

«Σε προηγούμενη τοποθέτηση μου σχετικά με την ύπαρξη υποψηφίου Δημάρχου στις επόμενες δημοτικές εκλογές από την παράταξή μας είχα δηλώσει ότι θα παραμείνω επικεφαλής της παράταξης μέχρι τη λήξη της θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να διαφυλάξω την ενότητα της και να υποστηρίξω την προσπάθεια διεύρυνσής της κάνοντας ένα μεγάλο άνοιγμα σε άλλες παρατάξεις και σε νέα πρόσωπα.

Σύμφωνα με τα παραπάνω πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Μαΐου συνάντηση όλων των εκλεγμένων μελών της παράταξής μας κατά την οποία ζητήθηκε να τεθούν υποψηφιότητες και να αποδεχτούν τις διαδικασίες εκλογής και το αποτέλεσμα αυτών. Ο Ανδρεάδης Βασίλης έθεσε την υποψηφιότητά του και αποδέχτηκε όλες τις διαδικασίες και δεσμεύτηκες ως προς αυτές. Ο Αλεξανδρίδης Λευτέρης αρνήθηκε να ακολουθήσει κάθε διαδικασία εκλογής, δεν δεσμεύτηκε για την αποδοχή του αποτελέσματος και της ενότητας της παράταξης και δήλωσε την πρόθεσή του να προχωρήσει αντίθετα με τις αποφάσεις των μελών της. Αυτή η στάση και η απόφαση του θέτει τον κ. Αλεξανδρίδη εκτός παρατάξεως. Δεν τέθηκε άλλη υποψηφιότητα και ως εκ τούτου η παράταξη θα συνεχίσει την προσπάθεια για τη διεύρυνσή της και την πορεία της στις επόμενες εκλογές με την υποψηφιότητα του κ. Ανδρεάδη και με την προσωπική μου παρουσία και στήριξη, όπως είχα αρχικά δεσμευτεί, καθώς και της πλειοψηφίας των μελών της».

Βασίλης Ανδρεάδης: Όλοι μαζί θα εργαστούμε να καταστήσουμε το Δήμο μας πρότυπο με μέλλον και προοπτική!!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ