Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαραβατικότητα και ναρκωτικά στο στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού

Παραβατικότητα και ναρκωτικά στο στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού

Την αγωνία των κατοίκων άνωθεν της περιφερειακής οδού μετέφερε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 11ης Μαΐου 2022 ο Αθανάσιος Γαρούφας, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Καμαρινού, γιατί το ημιτελές στάδιο έχει γίνει άντρο παραβατικών στοιχείων, γίνεται διακίνηση ναρκωτικών και δημιουργούνται πολλά προβλήματα. Ο κύριος Γαρούφας ζήτησε παρέμβαση του δήμου για καλύτερη αστυνόμευση και επίσης ζήτησε να καθαριστούν οι χώροι γύρω από το στάδιο.

Ο δήμαρχος απάντησε ότι ο κύριος Γαρούφας έχει δίκιο και ότι εδώ και καιρό συμβαίνουν αυτά που ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης. Επίσης ανέφερε πως ο δήμος πρέπει να καθαρίσει το χώρο και πρέπει να πει στην αστυνομία να έχει το νου της και να περνάει και από το στάδιο. Ο κύριος Μανδαλιανός ολοκλήρωσε λέγοντας πως ο δήμος δεν έχει την πολυτέλεια να τοποθετήσει φύλακες γιατί δεν έχει προσωπικό.

Τελικά οι θριαμβολογίες της διοίκησης του δήμου περί αύξησης της αστυνόμευσης καταρρίπτονται γρήγορα κάθε φορά από κάποιο περιστατικό, το οποίο μερικές φορές δεν είναι ένα στιγμιαίο περιστατικό αλλά ένα συνεχώς επαναλαμβανόμενο, όπως συμβαίνει με αυτά που ανέφερε για το στάδιο ο κύριος Γαρούφας και παραδέχτηκε ο κύριος δήμαρχος. Όσο για τον καθαρισμό γύρω από το στάδιο ας τον παραπέμψουμε στις Ελληνικές καλένδες με βάση τα όσα ακούστηκαν στη συνεδρίαση περί αδυναμίας να ανταποκριθεί ο δήμος στο κόψιμο των αγριόχορτων που κοντεύουν να πνίξουν το δήμο.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ