Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνάντηση του Νίκου Ζυγά με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Σωτηράκη

Συνάντηση του Νίκου Ζυγά με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Σωτηράκη

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε χθες ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου», Νίκος Ζυγάς:

«Σε εξέλιξη βρίσκονται ενημερωτικές συναντήσεις μου με τις αντιδημαρχίες του Δήμου μας (ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ) που σκοπό έχουν:

  • Την άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση για την πορεία του Δήμου μας
  • Την επαφή με τους εργαζόμενους του Δήμου μας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν
  • Την κριτική αλλά και ουσιαστική παρέμβασή μας στο παραγόμενο έργο προς όφελος της Πόλης και των Πολιτών

Η 1η ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 5/05/2022 με τον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ. Σωτηράκη Κωνσταντίνο και την αναπληρώτρια προϊσταμένη κ. Βυζοβίτη Δανάη-Άννα. Παρών ήταν και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου ο κ. Πετρίδης Παναγιώτης.

Υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και είναι ενταγμένα σε διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα καθώς και για τις μελέτες που εκπονούνται. Επισυνάπτεται πίνακας με όλα τα έργα που είτε προγραμματίζονται  είτε βρίσκονται σε εξέλιξη είτε βρίσκονται σε διαδικασία ολοκλήρωσης. Ευχαριστώ την κ. Βυζοβίτη για την ανταπόκρισή της!!  https://docs.google.com/…/1xchb_H2…/edit…

Επισημάνθηκε η μεγάλη καθυστέρηση στην εκτέλεση των έργων που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την αναπτυξιακή πορεία της πόλης. Επισημάνθηκε επίσης η καθυστέρηση ολοκλήρωσης του 24ου Δημοτικού Σχολείου καθώς επίσης και η προσέγγιση του 25ου Δημοτικού Σχολείου άνωθεν της περιφερειακής οδού. Από τον κ. Αντιδήμαρχο δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι το 24ο Δημοτικό Σχολείο θα είναι έτοιμο για λειτουργία το Σεπτέμβριο και το 25ο  Δημοτικό Σχολείο θα δημοπρατηθεί τον Ιούνιο.

Ακολούθησε η ξενάγηση στα τμήματα των τεχνικών υπηρεσιών και η γνωριμία με τους εργαζόμενους, αυτούς τους αφανείς ήρωες που κάτω από συνθήκες υποστελέχωσης της τοπικής αυτοδιοίκησης μοχθούν καθημερινά για την εκπόνηση και διεκπεραίωση των μελετών, την εξυπηρέτηση του πολίτη με τον μπαμπούλα της γραφειοκρατίας πάνω από το κεφάλι τους. Είναι συμπολίτες μας, άνθρωποι της διπλανής πόρτας με όλα τα προβλήματα που μας έχουν φορτώσει όλους μας και θεωρώ ότι αξίζουν τον απόλυτο σεβασμό μας.

Σημείωση: Ο επισυναπτόμενος πίνακας δημοσιεύεται όπως ακριβώς στάλθηκε, η δε ερμηνεία του αφήνεται στον κάθε πολίτη.

Θα ακολουθήσει η συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Αμανατιάδη Κωνσταντίνο»

https://agkidapress.gr/2022/05/18/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%b6%cf%85%ce%b3%ce%ac-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b4/
Συνάντηση του Νίκου Ζυγά με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Κώστα Αμανατιάδη
Συνάντηση του Νίκου Ζυγά με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Πεσματζόγλου Δεβετζή Φωτεινή
Συνάντηση του Νίκου Ζυγά με τις αντιδημάρχους Μαρία Γαβαλά και Αθηνά Παμπουκίδου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ